Sony aktualizuje, Xperie řady Z3 a Z2 získávají Android 5.1

19

Japonské Sony má letos plné ruce práce s aktualizacemi svých telefonů. Po úspěšném upgradu na verzi 5.0 pokračuje dále a první modely nyní získávají vůbec nejnovější verzi, tedy Android 5.1 Lollipop.

Sony Xperia

Sony dodrželo své slovo a v letních měsících začíná s aktualizací svých modelů na nejnovější Android 5.1 Lollipop. První aktualizační vlna se týká modelů řady Z3 a Z2. Jmenovitě se dle výrobce jedná o Xperii Z3, Z3 Compact, Z3 Tablet Compact, Z2 a Z2 Tablet. Není zmíněn nejnovější model Z3+, avšak i ten se aktualizace jistě dočká. S aktualizací se můžete těšit na podrobnější nastavení, hlubší integraci sítě LinkedIn, vylepšení fotoaparátu nebo prohloubení spolupráce s Android Wear. Například bude možné pomocí hodinek SmartWatch 3 na dálku pořídit selfie.

Aktualizační proces probíhá postupně, avšak Sony již naznačilo, jakým směrem se bude ubírat. Příště se na řadu dostanou Xperie řady Z1 a doprovodí je tabletofon Z Ultra.

Zdroje: blogs.sonymobile.com

Diskuze ke článku
Patrik Netexik Halmi
Patrik Netexik Halmi
Zatím ještě ne mám PL dis.
David
Z3 vodafone nic, to si asi jeste pockame :)
Patrik Netexik Halmi
Patrik Netexik Halmi
Podle XperiFirm je aktualizace zatím dostupná pouze pro Vodafone DE.
Jirka.S
Nevím k čemu, foťák stejně neudělají nikdy sw pořádně a jinak tam není c není, takže za mě úplně zbytecna aktualizace . Jen je to pro Sony veliké plus že se takhle stará o své produkty .

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze