Sony aktualizuje na Android 5.0 Lollipop i Xperii C3 a T2 Ultra

25

Sony už začátkem března oznámilo, že připraví aktualizaci na Android 5.0 Lollipop pro telefony a tablety řady Xperia Z. O ostatních přístrojích nepadla ani zmínka a zdálo se tak, že jim bude aktualizace zapovězena. To ale nakonec pravda není.

Dnes totiž japonská společnost potvrdila, že kromě série Z dostanou aktualizaci i přístroje Xperia C3 a T2 Ultra s tím, že v současné době ještě nemůže uveřejnit přesné datum, kdy k ní dojde. Jak Xperia C3, tak i T2 Ultra jsou přístroje střední třídy, které nabízí procesor Snapdragon 400 nebo 1 GB RAM. Můžeme tak doufat, že aktualizaci dostanou i další přístroje, o kterých se Sony nyní nezmínilo.

Aktualizaci na Android 5.0 Lollipop nyní Sony potvrdilo i pro Xperii T2 Ultra a C3
TIP: Vyhrajte telefony Sony v naší nové soutěži

Zahraniční média tak spekulují o tom, zda se Android 5.0 Lollipop dostane i na nové přístroje střední a nižší střední třídy, jako je například Xperia E3, Xperia E4, Xperia M2 nebo Xperia T3. V současné době však nic konkrétního nevíme.

Zdroje: blogs.sonymobile.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Karel
Zas jen Huawei s Lollipopem na všechny sere...
JaroB
Tak a máme tu výrobcu s naj podporou ale niektorý tu budú stále dookola vypisovať somariny o slabej podpore SONY ...
Takže zatiaľ tu máme rekord 16 zariadení na Lollipop od jedného výrobcu :)
Tommy
Sice jim to trvalo dele nez ostatnim, ale uz jede na 5.0.2. Z3, Z3 Compact, Z3 Tablet, Z2, Z2 Tablet, tento tyden se spusti aktualizace na Z1 a Z1 Compact a nasleduje Z + dalsi. Sony the best!!!
Tomáš Vrábel
Tomáš Vrábel
Hmm, no škoda že sa ani jeden s týchto modelov nepredavaju oficialne v EU, takže nič moc, ešte by tam mohli šupnuť taku M2,dual,aqua a E3ka :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze