Skvělá zpráva: Sony chystá Android 5.0 pro všechny Xperie Z

62

Japonské Sony potěší mnoho svých zákazníků. Před dvěma dny byl totiž představen nejnovější Android 5.0 Lollipop a Sony se rozhodlo, že se tato aktualizace dostane na úplně všechny modely řady Xperia Z. Tedy i na téměř dva roky starou Xperii Z.

Již včera jsme slyšeli neméně dobrou zprávu od HTC, dnes se přidává také Sony. U tohoto japonského výrobce bylo zřejmé, že aktualizuje své novější modely, především pak modely Z2 a Z3. Výrobce však opravdu překvapil, neboť se na aktualizaci mohou těšit nejen majitelé modelů řady Z1, ale i původních modelů Z, kterým již brzy budou dva roky.

Sony Xperia Z1, Xperia Z2, Xperia Z3

Pojďme si onen dlouhý seznam projít. Aktualizace se dočká Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Z Ultra, Xperia Tablet Z, Xperia Z1, Xperia Z1 Compact, Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet, Xperia Z3, Xperia Z3 Compact a Xperia Z3 Tablet Compact.

TIP! Android 5.0 představen: co je nového?

Jako první se aktualizace, zřejmě ještě letos, dočká Xperia Z Ultra Google Play Edition. Z klasických modelů s prostředím od Sony to budou modely řady Z3 a Z2, u kterých Sony aktualizaci plánuje zkraje roku 2015. Starší modely si počkají o něco déle. Konkrétnější Sony prozatím nebylo.

Zdroje: blogs.sonymobile.com

Diskuze ke článku
JaroB
A teraz nech píšu poniektorý o žiadnej podpore SONY ... chcem vidieť ostatných výrobcov.

HTC až 2 ! telefóny u samsungu to bude tiež poriadny zoznam ale tak je tam x-krát viac modelov. Ale tipujem S4,S5 a NOTE a ich všetky deriváty + tablety...LG tak G2 a G3
Jira T.
Z2 ještě nemá ani 4.4.4 a už slibujou 5.0 ...
Romualdo
Chválím Sony, opravdu se polepšilo nejen v aktualizacích.
Jsem zvědavý na ostatní výrobce (LG, Samsung, atd.) jak se pochlapí;-)
Jirka.S
No, známé sony, umí toho dost nakecat tak uvidíme, doufám že jako majitel z1 se bát nemusím že ho nedostanu, jen mám strach o svůj tablet z že to sony nedotahne do konce.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze