Sledujte mobilecast #special zaměřený na Xiaomi 13T Pro + soutěž

Sledujte mobilecast #special zaměřený na Xiaomi 13T Pro + soutěž
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Již zítra se můžete těšit na #mobilecast special, tentokrát na vlně s Xiaomi
  • Pořadem vás bude provázet Ioannis Papadopoulos a Petr Vojtěch
  • Rozebereme si nejnovější Xiaomi 13T Pro a bude se i soutěžit!

Nedávno představený smartphone Xiaomi 13T Pro si jednoznačně zaslouží vaši pozornost. Skvělý první dojem novinka vzbudila už 10bitovým displejem CrystalRes AMOLED, jehož úhlopříčka činí úctyhodných 6,67" a se jedná o panel se schopností vykreslit až 144 Hz. Vše tak působí maximálně plynule a také čtečka otisků prstů reaguje svižně. Za zmínku pak nepochybně stojí i extrémně vysoký maximální jas, jehož hodnota činí až 2 600 nitů.

Xiaomi je dlouhodobě známé svou technologií rychlého nabíjení HyperCharge, která nemůže chybět ani u modelu 13T Pro. Navíc přímo v balení najdeme kromě kabelu a pouzdra také 120W adaptér, pomocí něhož lze telefonu doplnit energii z 0 na 100 % zhruba za 20 minut. Předností novinky je i brutální výkon, který zajišťuje nový 4nm procesor MediaTek Dimensity 9200+ s GPU Immortalis G715. Ten má spolu s 12 GB RAM LPDDR5X a 512GB úložištěm zajistit hladký chod i za několik let.

Novinku 13T Pro si podrobně představíme v zítřejším mobilecastu #special. A hádejte co? Ano, bude se i soutěžit, výherce se bude moci těšit na tablet Redmi Pad SE.

Partnerem mobilecastu #special je společnost Xiaomi. Pořadem mobilecast #special vás budou zítra od 17:00 hod. provázet stálice v podobě Petra Vojtěcha a Ioannise Papadopoulose. Těšíme se na vás!

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!