mobilecast #88: Apple iPad Pro

Minule jsme si vzali na paškál nové BlackBerry PRIV, které dokázalo rozčeřit stojaté vody stejně vypadajících mobilních telefonů a i dnes se na jedno podobné zařízení podíváme, ovšem v kategorii tabletů. Apple totiž začal prodávat svůj iPad Pro, který v redakci testujeme. Přesvědčí nás o svém místě na stolech profesionálů, nebo je to jen nafouknutý iPad? Uvidíte dnes, v 16:00.

mobilecast #88 – Apple iPad Pro

Obsah podcastu

Podcast v audio formě

Diskuze ke článku
tomáš vařečka
vi mate pekné videa i telefony
All mobile
Streamování aplikací? Dle mého názoru se může využít pro ultra Low-end telefony, které mají extra malou interní paměť.Zároveň i malou paměť RAM.Takže tímto způsobem mohou například v Indii používat desítky aplikací i na Androidu ONE.Prostě i na úplný ´´Vráně,,
Druhá možnost pro kterou bych to sám uvítal, by byla: Když jsem například hledal vhodnou alternativní klávesnici nebo aplikaci poznámkový blok, (kterých je desítky) tak bych si jí prostě jen zkusil, bylo by to mnohem rychlejší a hlavně bych si nezahltil telefon nedokonalýma odinstalacema.Takže by mě telefon chodil stále rychle.Jinak celkově ten stream není nic zas tak zásadního.

All mobile :-))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze