SAZKAmobil má už více než 100 000 zákazníků

Virtuální operátor SAZKAmobil se pochlubil, že se mu za devět měsíců od startu podařilo získat už více jak 100 000 zákazníků, což ho řadí mezi čtyři největší virtuální operátory v Česku. Zároveň také odtajnil, jakou si přichystal vánoční nadílku.

Vánoce v podání operátorů startují už 1. listopadu 2014. Zákazníci v rámci odměny za dobití (Levné volání a SMS) zaplatí 1 Kč za volání i za SMS do všech sítí. Když si zákazník dobije alespoň 300 Kč, tak v rámci odměny za dobití zaplatí za minutu volání a SMS do všech sítí jen 1 Kč. Nabídka je platná od 1. listopadu 2014 do 31. ledna 2015. Pokud si zákazník znovu dobije koncem ledna, může volat a psát SMS za tuto cenu i v únoru.

SAZKAmobil

Odměnu za dobití si lze nastavit buď v internetové samoobsluze, mobilní aplikaci nebo zavoláním zdarma na zákaznickou linku SAZKAmobil a od 1. listopadu dobít alespoň 300 Kč. Poté může zákazník tuto odměnu využívat celý měsíc.

TIP! Podívejte se, jakou vánoční nadílku si pro vás přichystal T-Mobile a O2.

SAZKAmobil navíc jako první přinesl na trh i kombinaci volání a loterie. Za dobu své existence už stihl odměnit 25 000 šťastlivců. Další losování naše zákazníky čeká v pondělí 3. listopadu a tentokrát je v jackpotu 620 000 Kč.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze