Jaké vánoční dárky si pro nás nachystal T-Mobile?

23

Závěr roku se obvykle nese v rozdávání nejrůznějších darů, a tak se s jistými výhodami snaží přijít i mobilní operátoři. U T-Mobile to znamená možnost pořídit si nový telefon za zvýhodněných podmínek, které zahrnují například odkup starého přístroje a prodej na splátky bez navýšení.

Služba se jmenuje Fresh a jak její název napovídá, je díky ní snadnější vyměnit každý rok svůj mobilní telefon za nový, a to včetně pojištění a odkupu starého přístroje. Služba startuje na 49 korunách měsíčně, další ceny ukazuje následující tabulka.

Cena služby Fresh měsíčně Cena mobilního zařízení
49 Kč do 4 000 Kč
99 Kč 4 000 až 7 000 Kč
149 Kč 7 000 až 10 000 Kč
199 Kč nad 10 000 Kč

Zájemci tak nemusí čekat obvyklé dva roky na uplynutí smlouvy, nyní mohou mít každých 12 měsíců nový mobil, tablet či notebook. Nový přístroj nemusí platit celý hned, platbu mohou rozložit až na 24 měsíčních splátek, a to bez navýšení. Další výhodou je možnost odprodat starý model přímo v prodejnách T-Mobile, přičemž takto získané prostředky jsou použity na pokrytí případných zbývajících splátek či na zlevnění nového zařízení. Nedílnou součástí služby je pojištění proti poškození a krádeži.

Služba Fresh je poskytována pouze ke smlouvám na dvě a více let a je vázána na výrobní číslo zařízení. Orientační výkupní cenu starého přístroje získají zákazníci od 1. listopadu na www.t-mobile.cz/vanoce.

Vánoce

Na vybrané modely získají zákazníci plošnou slevu ve výši 1 000 Kč. Na Vánoce je ale připravena ještě speciální sleva pro ty nejvěrnější. Klienti, kterých se speciální nabídka týká, budou informováni prostřednictvím e-mailu. Sleva ale není kombinovatelná s plošnou slevou.

Vybrané modely ve slevě Cena s DPH po plošné slevě
Samsung Galaxy ACE 4 LTE 3 451 Kč
Samsung Galaxy S5 mini LTE 9 201 Kč
Samsung Galaxy S5 14 951 Kč
Samsung Galaxy Note 4 18 401 Kč
Samsung Galaxy Tab4 10.1 LTE 9 201 Kč

Zdroje: t-press.cz

Diskuze ke článku
cože?
Takže budu platit 49,-/měsíc, abych si mohl vzít mobil na splátky? To je nějaký pošahaný, ne?
Froyo
Opravte si chybu dole v tabulce "Samsung Galaxy S5 Note 4". :)
dunco
Ať si ty Samsungy strčí někam, jinak fakt nabídka hodna českého operátora a to jsem u nich 17 let. Chce se mi brečet.
iOSHater/AndroidHater
Když dávali dotovaná zařízení, tak se dalo o telefonu od operátora ještě uvažovat a skousnout nevýhody. Sice to nebyla žádná sláva, ale jedna nebo dvě tisícovky člověk ušetřil. Teď, nejenom že člověk neušetří, ale ještě musí čelit odloženým updatům a jiným vychytávkám jako jsou jejich loga při startu, stupidní rozložení QWERTZ místo QWERTY apod. Takže za mě, díky, nechci.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze