SAZKAmobil má předvánoční akci pro nové i stávající zákazníky

1

Virtuálnímu operátorovi SAZKAmobil, který jako své pole působnosti využívá řetězec svých sázkových kanceláří, se poslední dobou daří. Nedávno dosáhl tento operátor sto tisíc zákazníků a nyní si pro všechny stávající i nové zákazníky připravil výhodnou akci.

SAZKAmobil

TIP: SAZKAmobil má už více než 100 000 zákazníků

Pokud využíváte služeb virtuálního operátora SAZKAmobil, potěší vás informace o dobíjecích kartách. Od 1. listopadu 2014 do 31. ledna 2015 si můžete vybrat odměnu za dobití při minimálním nabití 300 korun. Odměna se nazývá „Levné volání a SMS za 1 Kč,“ což samo o sobě prozradí, jakou odměnu dostanete. Po dobu jednoho měsíce od dobití kreditu můžete volat za jednu korunu za minutu a posílat SMSky do všech sítí v rámci ČR také za jednu korunu. Akce mohou využít jak stávající, tak i noví zákazníci.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Jirka.S
Stále se to nevyrovná 1,25 za minutu a 0,75 za SMS u tesco po celý příští rok a ne jen na pár měsíců. A ještě volání zdarma do tesco, s dráhou polovičkou prokecáme i hodiny a nic nás to nestojí. Ale to je teď super že si každý může vybrat a nejsme odkázáni jen na vydřidušskou trojku našich slavných operátorů.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze