Samsungy Galaxy S4 a Note 3 dostávají update na Android 4.4

12

Aktualizační kolotoč na nejnovější operační systém Android 4.4 KitKat roztáčí také Samsung, byť si v Evropě zřejmě ještě nějaký ten týden počkáme. První na řadu jdou dle očekávání modely Galaxy S4 a Galaxy Note 3.

Jihokorejský Samsung začal s postupným a dlouho trvajícím procesem aktualizace svých modelů na nejnovější operační systém Android 4.4 KitKat. Jako první se nyní oficiálně dočkali uživatelé modelů Galaxy S4 a Galaxy Note 3. Tedy dvou nejprodávanější kousků z portfolia Samsungu. Háček tkví v tom, že přednost dostaly modely s procesorem Exynos, které se například v České republice oficiálně neprodávají. V případě Galaxy S4 aktualizace doputovala do Ruska a Indie, u Galaxy Note 3 se dočkali uživatelé verzí pro amerického operátora Sprint.

Samsung Galaxy S4 a Note 3

Aktualizace kromě nového Androidu a změněného prostředí přináší také vylepšenou odemykací obrazovku, hudební přehrávač dokáže být zobrazen na celé odemykací obrazovce a zlepšena má být také celková stabilita. Při aktualizace doporučuje mít v telefonu alespoň 1 GB volné paměti pro korektní stažení a nainstalování.

Jakmile se aktualizace dotkne i modelů s procesorem Snapdragon 600, které prodávají u nás, budeme vás samozřejmě informovat.

Zdroje: gsmarena.com, phandroid.com

Diskuze ke článku
hm
Úplně na konci... Snapdragon 600, které prodávají u nás, budeme vás samozřejmě informovat. (Chybí tam Se prodávají) ;)
Pavel
Já už dostal android kitkat 4.4.2 na Note 3 před měsícem. :-D
jirka
Ja sakra furt nic.
Tester
Ofiko je u Nota 3 zatim jen pro distribuci VDC (Vodafone CZ)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze