Samsung Galaxy S4 mini a Galaxy Mega získají Android 4.4

7

Čerstvý únik informací nám přináší náhled do budoucnosti, alespoň co se týče aktualizací operačního systému Android na zařízeních značky Samsung. Ještě nepředstavenou nejnovější verzi 4.4 KitKat by měla mít jistá většina nejnovějších telefonů, naopak ty starší se zřejmě nedočkají.

Uniklý dokument sice předně obsahuje informace o tom, kdy se k jakým modelům dostane softwarové zabezpečení KNOX, zároveň ale prozrazuje s jakou verzí Androidu. U Galaxy S4 mini & Galaxy Mega k tomu dojde společně s aktualizací na Android 4.4 KitKat, což určitě potěší majitele těchto zařízení. Pokud se totiž únik ukáže pravdivým, dostanou tyto telefony netrpělivě očekávanou nejnovější verzi nejrozšířenějšího mobilního OS.

Uniklý dokument a tiskové fotografie S4 mini & Galaxy Mega

Pokud se pozorně podíváte, zjistíte, že na dokumentu nejsou rozlišovány verze Samsungu Galaxy Mega 5.8/6.3, snad to ale bude znamenat, že budou aktualizovány obě. Další poměrně důležitou informací jsou prázdné kolonky u Galaxy S III mini. Avšak nesmíme dělat předčasné závěry, toto zařízení se dalších aktualizací může dočkat, jen s absencí Samsung KNOX. Samotný výrobce prozatím byl ohledně aktualizací skoupý na slovo, jak to vše dopadne ještě nevíme, ale celou situaci budeme bedlivě sledovat.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
aldav
Jsem 2x potesen, opet po dlouhe dobe zminka o skvelem, ale nejak opomijenem Galaxy Mega 6.3 a KitKat se taky bude hodit :-)
Radim
Končím ze samsungem mam s3 a stale oddaluji aktualizaci na 4.3 zmrdi......... prechazim po vydani na nexus 5!!!!!!!!!!!
Vlastimil91 Overclocker
Vlastimil91 Overclocker
No a já jen doufám že i Note 3 dostane aktualizaci na Android 4.4 :)
noname
Nejak jsem se v tom nevyznal, dostane S4 kitkat nebo ne?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze