Samsung si opět rýpnul do Applu: velké displeje máme už dva roky

87

Jihokorejský Samsung nevynechá jedinou příležitost k tomu, aby popíchnul konkurenční Apple. Tentokrát si na mušku vzal displeje a fakt, že Apple až v roce 2014 zřejmě přijde s větším displejem na chystaném iPhonu.

K rýpnutí Samsung tentokrát opět využil reklamu. Vše se točí kolem displejů, respektive dvojice kamarádů. Jeden používá Samsung Galaxy S5, druhý Apple iPhone 5s. Právě kamarád s iPhonem radostí zvolá, že by nový iPhone 6 mohl nabídnout větší displej. Na to mu přítel se Samsungem s podivem odvětí: „Až nyní“. Jihokorejský výrobce totiž ve svých vlajkových lodí řady Galaxy S nabízí velký displej už od dob Galaxy S III z roku 2012. Na celou reklamu se můžete podívat níže.

Samsung Galaxy S5 nabízí 5,1palcový displej, Apple iPhone 5s pouze 4palcový displej. Velké displeje Samsung produkuje v řadě Galaxy S již od roku 2012 a modelu Galaxy S III (poslední snímek).

Zdroje: 9to5mac.com

Diskuze ke článku
Jirka.S
Kdyby se radši Samsung staral o kvalitu svých výrobků udělal by lépe. Začínám být na Samsung nějak alergický, ale všichni okolo z něho šílí, nechápu. Pozn. Mam Sony ju..
:))))
Jo, je to vtipná a pravdivá reklama, Jsem zvědavý čím jim to Jabko vrátí
joyster
kráľ šmejdov si rýpnnul do špičkového výrobcu inak oproti samsungu je špičkový výrobca takmer káždý čo výrába smartfóny, ťaňťung mi je akurát na smiech
mobileuser
Takže dneska se kupuje telefon kvůli velkému displeji. Nejsem Apple user, ale kdybych si měl vybrat Samsung nebo iPhone, tak určitě iPhone. Rozhodně je kvalitněji zpracován a rozhodně má rychlejší systém.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze