Samsung prodal za letošní rok 40 miliónů tabletů

Samsung není úspěšný jen na poli mobilních telefonů. Zlaté časy zažívá také na trhu s tablety. Za letošní rok vykázal prodej celých 40 miliónů tabletů a ambice pro rok následující nejsou proto vůbec skromné.

Jihokorejskému výrobci se za právě končící rok 2013 podařilo prodat 40 miliónů tabletů řady Galaxy. Samsung nabízí tablety v řadách Galaxy Tab, Galaxy Note a ATIV Tab. První jmenovaná řada se například letos dočkala již třetí generace a úspěchu tabletů od Samsungu, nelze brát jako dočasný. Nejúspěšnějším čtvrtletím je právě končící čtvrté.

Výběr nových tabletů Samsung za rok 2013

Od října do konce prosince Samsung prodal 12 miliónů tabletů, přičemž dle serveru fnews.com se na vysokých prodejích nejvíce podílel nejlépe vybavený tablet Galaxy Note 10.1 (Edice 2014). Pro úplnost se podíváme také na zbylá čtvrtletí roku 2013. Během prvních tří měsíců Samsung prodal 9,1 miliónů tabletů. Druhé čtvrtletí přispělo 8,4 milióny tablety a ve třetím čtvrtletí se Samsungu podařilo prodat 10,5 miliónů tabletů.

Recenze tabletů Samsung:

Prostým součtem dojdeme k právě již v úvodu zmiňovaným 40 miliónům. Na následující rok 2014 jsou odhady prodejů tabletů mnohem vyšší. Analytici hovoří až o 100 miliónech. Myslíte, že se tento neskromný cíl podaří Samsungu naplnit?

Zdroje: sammobile.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze