Samsung Galaxy A3 a A5 na nových snímcích (2× aktualizováno)

Samsung se rozhodl inovovat svou střední třídu a posílí ji hned třemi novinkami, které ponesou označení Galaxy A. Jejich společným jmenovatelem by měl být podobný vzhled a také podpora sítí LTE.

Aktualizováno 5. 10. 2014

Uběhl další týden a máme zde další snímky nových telefonů od Samsungu, a to A3 a A5. Ty se údajně objevily v Mexiku a prohlédnout si je můžete na fotografiích sami. Na jednom snímku vidíme tři telefony zezadu a na samotné fotce pak A5.

Nejnovější uniklé snímky Alpha telefonů

Aktualizováno 29. 9. 2014

Na internetu se objevily neoficiální snímky Samsung Galaxy A3, což je jeden z údajně tří nových telefonů od Samsungu z nové řady A. A3 by měl patřit mezi ty kompaktnější telefony a nabídne 4,5" displej s qHD rozlišení a rozměry 130,1 × 65,5 × 6,9 milimetrů, a bude tak i velmi tenký. Čipset telefonu by měl být nový čtyřjádrový Snapdragon 410, terý bude doplňovat 1 GB RAM s 8 GB interní paměti.

Neoficiální snímky Galaxy A3

Původní informace z 25. 9. 2014

Portfolio jihokorejského výrobce by se mělo již brzy rozrůst o tři novinky řady Galaxy A. Ta by měla jít ve šlépějích prémiového modelu Galaxy Alpha a sdílet s ním design i nasazení hodnotnějších materiálů. Konkrétně se bude jednat o modely Galaxy A3, Galaxy A5, který můžete vidět na fotografiích níže, a Galaxy A7. O prostředním jmenovaném jsme vás již několikrát informovali.

Společným prvkem výbavy u všech tří chystaných novinek by mělo být připojení k LTE, což jistě uvítá každý uživatel. Známé jsou také přibližné ceny. Nejnižší model Galaxy A3 by měl stát přibližně 7 500 Kč, prostřední Galaxy A5 9 000 Kč a cena u nejvyššího Galaxy A7 se odhaduje na 10 000 Kč.

Zdroje: sammobile.com, gsmarena.com, gsmarena.com, twitter.com

Diskuze ke článku
DeX
Konečně pozitivní ceny. Teď ale záleží na HW výbavě. Aby se nakonec nestalo že tam Samsung dá jednojádrový procesor :-)
Ami
Začínám se obávat, že další 2-3 roky bude vše vypadat jako Galaxy Alpha...
Tom
Doufám že budou i nadále dělat plastové telefony. Nemám rád kov, má to jen samá negativa, telefon je s ním těžší, má to horší propustnost signálu a telefon je kvůli tomu dražší. Jestli je to hodnotné či ne mě naprosto nezajmá, pro mě je důležité jestli nebudu nosit nějaký těžký telefon, který když špatně chytnu, tak mi vypadne signál...
rrr
Tady si někdo spletl pojmenování mobilů s s formátem stránek.:D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze