Samsung chystá celokovový model A5 SM-A500 (2× aktualizováno)

Jihokorejský Samsung zřejmě našel zálibu v kovových modelech, respektive částečně kovových. Chystá totiž další, v krátké době již třetí, který však zamíří do střední třídy, kde nabídne 13megapixelový fotoaparát, procesor Snapdragon 400 nebo 2 GB RAM. Cena modelu by se přitom mohla pohybovat okolo 9 000 Kč.

Aktualizováno 7. 10. 2014

Samsung Galaxy A5 opět uniká na nových snímcích a tentokrát jde o oficiální rendery. Ty potvrzují vzhled telefonu, který vychází z modelu Alpha. Dočkat bychom se měli prémiových materiálů. Ve výbavě by se měl objevit 5palcový Super AMOLED displej s HD rozlišením, procesor Snapdragon 400, 2 GB RAM nebo 16GB interní paměť s podporou paměťových karet. Zadní fotoaparát nabídne 13 megapixelů a čelní dostatečných 5 megapixelů. Cena by se měla pohybovat kolem 9 000 Kč.

Samsung Galaxy A5

Aktualizováno 19. 9. 2014

Takto by mohl nový celokovový model s označením Samsung Galaxy A5 (SM-A500) vypadat.

Původní informace z 16. 9. 2014

Po několika dnech vyplouvají na povrch další informace o celokovovém modelu SM-A500. Nově víme, že by měl nabídnout 13megapixelový fotoaparát. Další informace pak hovoří o prostředí. To samozřejmě opět zajistí kombinace systému Android 4.4 a nadstavby TouchWiz, avšak právě nadstavba by měla být ve vůbec nejnovější verzi, kterou jsme mohli vidět na nedávno představeném modelu Galaxy Note 4.

Samsung Galaxy Note 4
Prostředí chystaného modelu by se mohlo shodovat s prostředím u Galaxy Note 4

Původní informace z 9. 9. 2014

S kovovým rámečkem přišel v létě Samsung Galaxy Alpha a minulý týden také Samsung Galaxy Note 4. Dalším modelem v pořadí by měl být Samsung s kódovým označením SM-A500, jak informuje server sammobile.com. Ten se však údajně pochlubí celokovovým tělem bez odnímatelného zadního krytu. Chystaná novinka nabídne 5palcový Super AMOLED displej s HD rozlišením. V útrobách se bude nacházet čtyřjádrový procesor Snapdragon 400 či 16GB úložiště s možností rozšíření paměťovou kartou.

Unikly také informace ohledně fotoaparátů. Ten na zadní straně by měl disponovat osmi megapixely, čelní strana potěší 5megapixelovou kamerkou. Průměrnou kapacitu nabídne baterie, počítejte se 2 330 mAh. Více informací v tuto chvíli o chystaném modelu není známo.

Zdroje: sammobile.com, sammobile.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Hugo
Střední třída podle Samsungu - vnitřnosti lowendu, cena highendu?
DeX
Samsung by mel radeji pokracovat ve vyrobe plastovych mobilu jelikoz ty aspon maji vykon a uzasny displej. Kdyz se jedna o kovovy mobil hned tam daji ubohej displej s kombinaci procesoru ktery se hodi tak do kalkulacky a ne do mobilu za desitky tisic. pomer vykon/cena me prijde o techto modelu jak kdyby svet teprve zacinal s vyvojem prvniho mobilu
Václav
To nevypada zle.... Jeste k tomu pridat cisty Android.... Jenze to se nestane.... :-(
Carlos
Sice to sem nepatří, ale dneska konečně vyleze nový Iphone. Jsem fakt zvědavý!
Cenu tohoto Samsungu tipuji tak na 14 tisíc!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze