Samsung i8910 HD ve zlatém hávu

1

Multimediální smartphone OmniaHD od Samsungu dostal nový kabát. Samsung totiž připravil speciální edici kdy OmniaHD bude pokryta 24 karátovým zlatem a nutno říci, že nevypadá vůbec ale vůbec špatně, už tak výbornou výbavu nyní doplňuje i skvělý zevnějšek.

OmniaHD se pyšní pomalu bezkonkurenční výbavou začínaje rozměrným kapacitním displejem se zobrazovací technologií AMOLED, přes nejmodernější datovou výbavu čítající i moderní technologii HSUPA s rychlostí až 5,76 mbps. Potěší přítomnost operačního systému Symbian i poměrně kvalitní osmi megapixelový fotoaparát. Nechybí ani dostatečně výkonný procesor Cortex. Dokonalost telefonu nyní završuje exkluzivní vzhled i materiály z ušlechtilých kovů.

Ovšem změny se netýkají pouze samotného přístroje, i prodejní balení dodávané k této novince bude pozměněné a samozřejmě v pozitivním slova smyslu. V balení najdeme mimo jiné kvalitní kožené pouzdro a TV-OUT kabel pro připojení k televizi.

Prodejní verze telefonu bude distribuována ve dvou barevných verzích, a to Chamapgne gold a Luxury brown. Své peněženky si můžou připravovat zájemci v Německu a Singapuru. Bohužel nejsou známé bližší informace o chystané distribuci k nám na český trh. Ani cena zatím nebyla avizována, ale troufáme si tipovat, že určitě přesáhne 20 000 Kč.

zdroj: gsmarena.com
Diskuze ke článku
koubic
Dobrý den chci si koupit nový telefon a pořád se nemohu rozhodnout mezi samsung I8910hd nebo Samsung I8000 omnia 2.Poradíte mi?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze