Samsung Galaxy Watch6 teď pořídíte supervýhodně – se slevou a sluchátky zdarma

Samsung Galaxy Watch6 teď pořídíte supervýhodně – se slevou a sluchátky zdarma
Fotografie: Mobil Pohotovost

Pokud ještě nemáte své chytré hodinky nebo řešíte upgrade na nějaký aktuální model, nyní máte ideální příležitost výhodně nakoupit. K Samsung Galaxy Watch6 Classic teď totiž dostanete parádní sluchátka Galaxy Buds FE v hodnotě 2 390 Kč zcela zdarma.

Galaxy Watch6 za super cenu a se sluchátky navíc

Aktuální šestá modelová řada Samsung Galaxy Watch je u zákazníků extrémně oblíbená. Galaxy Watch6 jsou totiž neskutečně výkonné, a navíc i skvěle vypadají. Proto je nemusíte sundávat z ruky ani v případě, kdy jedete z fitka rovnou do divadla. Parádu udělají zkrátka všude. K tomu všemu je teď pořídíte za super ceny a ke Galaxy Watch6 Classic ještě získáte suprová sluchátka Galaxy Buds FE jako dárek.

Samsung

Ceny Galaxy Watch6:

Absolutně nejlépe pořídíte Samsung Galaxy Watch6, pokud u Mobil Pohotovosti prodáte nějaké starší zařízení. Nejen, že za něj získáte nejvyšší možnou cenu na trhu, ale taky extra výkupní bonus v hodnotě až 1 000 Kč, který výslednou cenu nových Galaxy Watch6 ještě značně sníží. 

Za zmínku rozhodně stojí fakt, že za skvělou cenu teď pořídíte i ty nejlepší hodinky předchozí pětkové řady. Konkrétně Galaxy Watch5 Pro seženete už za 7 990 Kč a LTE verzi zase za 8 990 Kč. Kompletní nabídku Samsung Galaxy Watch najdete tady.

Samsung