Samsung Galaxy S6 by mohl přijít i se zakřiveným displejem

16

V příštím roce se opět dočkáme přívalu nových vlajkových lodí a pozadu nezůstane ani Samsung. Očekává se model Galaxy S6, avšak výrobce patrně cítí, že přijít pouze s dalším „obyčejným“ top telefonem, nebude již stačit. Spekuluje se tak o příchodu varianty Edge s ohnutým displejem.

O případném Samsungu Galaxy S6 neslyšíme prvně. Již před časem se objevily informace, že Samsung nový model zcela přepracuje a dočkáme se mimo jiné i nového vzhledu. Výbava chystaného modelu má čítat QHD displej, procesor Snapdragon 810, případně Exynos 7420, nebo systém Android 5.0. Galaxy S6 by měl být též prvním Samsungem, který nabídne až 128GB interní paměť. Vylepšení by se měl dočkat i fotoaparát. Na zadní straně půjde o 20 megapixelů, na čelní straně výrobce nasadí 5megapixelovou kamerku.

Bude po Galaxy Note Edge následovat Galaxy S6 Edge?

Všechno jsou to pěkná vylepšení, avšak ty letos přinesl i model Galaxy S5 a obvykle nadprůměrné prodeje nepřinesl. Nyní se objevily informace, že kromě klasické verze Galaxy S6 Samsung představí ještě Galaxy S6 Edge. Ten by měl po vzoru modelu Galaxy Note Edge nabídnout rovněž pravou část displej zakřivenou a připravenou pro doplňující informace. Tím by Samsung mohl zaujmout skupinu zákazníku, kteří dychtí po inovacích.

Z tohoto důvodu však zároveň není jisté, zda by se obě varianty budoucí vlajkové lodě dostaly na všechny trhy. Zcela jasno budeme mít patrně v průběhu veletrhu Mobile World Congress 2015, kde se představení nové vlajkové lodi od Samsungu očekává.

Zdroje: slashgear.com

Diskuze ke článku
Martin
Zakřivený displeje jsou úplně k ničemu. I u televizí je to k prdu, tak nechápu proč to furt chtěj sypat do telefonů. Kdyby radši začali vyvíjet telefony, co by vydržely alespoň 5 dní na baterce.
rrr
Kdyby nabídly zajímavou cenovku a vrátily zpět fm rádio a konečně udělali něco s tím zasekaným touchwizem tak by hned měli jiný prodeje.
mrtvá žížala
posledni skutecny pokrok prinesl SGS4, potom je to sama zoufalost. SGS6 bude dalsi mobil plny nesmyslu, hyper vykonne (a zrave) mnohojadro, zcela nesmyslny milion K display...a doufam ze jako u Alphy 1860mAh baterka. To ma byt ten pokrok ?
gong-hong
na televizor najvacsia HLUPOST za posledne roky ! vacsia ako 3D ,,,,,, a mobiloch to bude to iste !!Absolutne nevidim ziadny prinos ! Samshunt je koncoch nevie co dalej !

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze