Samsung Galaxy S III: full HD displej, keramické tělo a čtyři jádra

7

O očekávané vlajkové lodi Samsungu, modelu Galaxy S III, stále nemáme téměř žádné oficiální informace. Většina materiálů bloudících internetem jsou jen spekulace a jediné, co tak můžeme říci s jistotou, je exkluzivní akce, na které se model představí. Korejský server ZDNet ale možná přináší čerstvý závan informací.

Samsung plánuje obří reklamní kampaň, která se z velké části soutředí na Velkou Británii. Stane se tak nejen kvůli velkému tamnímu trhu, na kterém se Samsungu daří, ale především kvůli letním olympijských hrám, které samy o sobě představují lákavou příležitost představit smartphone světu. Prozatím se však neví, kdy bude novinka představena a vypuštěna na trh. Jediné oficiální vyjádření ze Samsungu říká, že představení i uvedení na trh se dočkáme v 1. pololetí 2012.

Server BGR se také v minulém týdnu pochlubil exkluzivní informací o některých specifikacích, které se shodují s prohlášením ruského technoida Murtazina, který již prý novinku držel v rukou. Pokud tedy můžeme věřit několika zdrojům, Galaxy S III příjde se čtyřjádrovým procesorem Exynos o taktu 1,5 GHz, obřím full HD displejem s úhlopříčkou 4,8 palce, hlavním fotoaparátem s 8 Mpx a přední kamerkou o rozlišení 2 Mpx. Vše by pak měl podpořit systém Android 4.0 Ice Cream Sandwich a sítě 4G LTE. Dosavadní nepříliš hodnotně působící plastové tělo by měl nahradit keramický povrch. No nezní to lákavě?

Zdroje: translate.google.com, bgr.com

Diskuze ke článku
Arnold
To keramické tělo by mě zajímalo jak budou vyrábět a hlavně přesnost zhotovení.
Puc
Ak to tak bude neverím že tam bude 8 Mpx, síce by to bolo rozumnejšie s väčším čipom ale pri takýchto parametroch, tam dajú min 12 ak nie 16 Mpx a aspon 3000 MAh baterku by si to zaslúžilo.
stepo
no nevim nevim. 4,8 palcove monstrum uz je na mobil opravdu moc.pokud. chteji abysito koupilo co nejvic lidi tak by to stou velikosti nemeli tak prehanet.
Arnold
Já hlavně doufám, že se tohohle trendu maximalizovat display nechytne Apple, páč mě vyhovuje ten menší.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze