Samsung Galaxy Note 4 v Česku do konce října? Nejspíše ano

10

Samsung dnes ohlásil dostupnost nového Samsungu Galaxy Note 4 v Koreji, a součástí tohoto prohlášení bylo také to, že do konce měsíce října má být Note 4 dostupný v dalších 140 zemích, mezi kterými by teoreticky neměla chybět ani Česká republika.

Sice se nejedná o přímé potvrzení dostupnosti, nicméně se Samsung nechal slyšet, že do konce měsíce října chce začít prodávat nový Note 4 v 140 zemích. Kromě tohoto jsme se také dozvěděli, že v Koreji bude Note 4 dostupný již 26. září, a do zbytku světa se tak dostane s takřka měsíčním zpožděním. Co se týče Note Edge, Gear S a Gear VR, tak nebyla zmíněna žádná země kromě Jižní Koreji, a v Evropě se tak těchto produktů zatím nedočkáme. U nás by měla cena telefonu činit přibližně 21 499 korun včetně DPH.

TIP: Samsung Galaxy Note 4: fotogalerie a rychlý videopohled

Note 4 na veletrhu IFA 2014

Zdroje: global.samsungtomorrow.com

Diskuze ke článku
kam
Bude cena vyšší! Koruna padá vůči dolaru !
iphone
neskoro to zacinaju predavat. apple im dost vypalil rybnik na hlavnych trhoch. ja tiez kupim iphone 6 plus, ak bude skor ako note 4... samsung by si mal brat priklad z applu a nie nokie, ktora telefon zacne predavat pol roka po uvedeni, kedy konkurencia uz predstavuje dalsiu seriu vlajkovych lodi...
Petr
Mám Note3 a o koupi Note4 ani neuvažuji. Ten pokrok není zas tak velký, aby stálo za to ani ne po roce opět vytáhnout z peněženky nemalou částku za nový přístroj. Počkám si na Note5. Všem zájemcům o koupi N4 radím ať počkají na nějakou zajímavou akci od Samsungu. Já loni kupoval N3 hned první den prodeje v EW kde jsem ho měl předobjednaný a Samsung pak týden na to udělal akci pro prvních 100 zákazníků a dal jim k N3 zdarma Galaxy Gear 1.
Marek
Konkurenční weby informují o 5. říjnu vč. ČR

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze