Samsung GALAXY Note 3 v ČR, pro prvních 50 s Galaxy Gear zdarma

10

Před pár dny jsme vás informovali, že Samsung GALAXY Note 3 vstoupí na český trh již 25. září. Na tom se samozřejmě nic nemění, i cena zůstává velmi vysoko. Samsung se však rozhodl potěšit prvních pár zájemců a nabídnout jim velice zajímavý dárek. Pro ostatní si nachystal bonusové aplikace.

Kdo se bude chtít stát prvním majitelem Samsungu GALAXY Note 3, měl by zvážit návštěvu dvou vybraných českých značkových prodejen Samsung: v Praze se bude jednat o prodejnu OC Chodov a v Brně OC Olympia.

První majitelé GALAXY Note 3 se mohou těšit na poukázku na Samsung Gear v černé barvě.

A proč zrovna sem? Možná by vás mohl přimět fakt, že na každou prodejnu je přichystáno 50 speciálních voucherů na jedno balení hodinek Samsung Gear v černé barvě zdarma. Tyto hodinky budou následně každému novému majiteli GALAXY Note 3 doručeny až domů, jakmile se v průběhu října hodinky objeví v prodeji. Jak už všichni víte, prodej Galaxy Note 3 začne 25. září, a to přesně ve 12:00. Každý zákazník má nárok pouze na 1 voucher.

TIP: Podívejte se na první dojmy z nových hodinek od Samsungu.

Pokud se na vás však voucher nedostane a vy hodinky nezískáte, nemusíte smutnit. Pro všechny majitele GALAXY Note 3 si totiž Samsung připravil várku zajímavých aplikací také zcela zdarma. Cena těchto aplikací se v součtu pohybuje okolo 10 000 Kč. Jedná se o: Dropbox s 50 GB volného úložiště, předplatné společenského týdeníku Reflex na 12 měsíců, předplatné deníku Blesk také na 12 měsíců, výkladový slovník Oxford Advanced Learners Dictionary a na závěr také 12měsíční předplatné světového ekonomického týdeníku BusinessWeek. Všechny aplikace již budou předinstalovány a nebo bude možné stáhnout je pomocí Google Play.

Co říkáte na akci od Samsungu vy? Chystáte se do Brna nebo do Prahy jen proto, abyste telefon a hodinky zdarma získali? Nebo si vystačíte s bonusovými aplikacemi, které si Samsung nachystal pro všechny?

Diskuze ke článku
Laco
Keby tam dali radsej nejaku pouzitelnu navigaciu a nie predplatne Blesku a pod. Stale trvam, ze cena je premrstena a predaj nebude dobry, kym nepojde cena dole aspon.na 16-17 tis.
Muchen
Osobně bych ty hodinky hned prodal :)
Lukas
A ty aplikace dostanu i když koupím třeba v alze, nebo jen u samsungu??
Jaroslav Mrázek
Ty hodinky dostane prvních 50 v jednom obchode nebo tech 50 hodinek bude dohromady na každé prodejně nebo 50 dohromady na obě prodejny.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze