Samsung Galaxy Note 3 Neo dostává aktualizaci na Android 4.4.2

5

V Indii začal Samsung vydávat aktualizaci na svůj telefon Samsung Galaxy Note 3 Neo. Ta aktualizuje telefon na verzi 4.4.2. Aktualizace je dostupná buď klasicky, jako OTA update nebo ke stažení přes software Kies.

Samsung Galaxy Note 3 Neo není na trhu tak dlouho, a tak bylo jen otázkou času, kdy se dočká aktualizace na zatím nejnovější Android 4.4 KitKat. V Indii údajně začal Samsung vypouštět aktualizaci právě na Android 4.4.2.

Samsung Galaxy Note 3 Neo

Aktualizace má celkem hutných 495 MB a dá se očekávat, že se zanedlouho objeví i u nás, respektive v Evropě jako takové. Seznam změn uveřejněný nebyl, ale dá se očekávat lepší systémové odladění a zlepšení výdrže na jedno nabití.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
JHZ
NA TO JIM SERU.
DOKUD NEBUDE 4.4.4 TAK TAM NIC NAHRÁVAT NEBUDU.
TOVÁRNÍ 4.3 FUNGUJE NAPROSTO SPOLEHLIVĚ A NEBUDU RISKOVAT NEDODĚLANOU 4.4.2
Nazdar
Jasan
JHZ:Dobře jsi to napsal(promiň za tykaní:-D) Skoro každý chce co nejnovější android,jak jim přijde aktualizace hned aktualizujou a pak zjistí,že mají víc problému než co tam bylo z výroby. Mě osobně je jedno jestli mám 4.3 nebo 4.4.2. A vždy si počkám na ohlasy kdo aktualizoval a,až pak třeba aktualizuju.
Tomáš Kunst
Já aktualizoval Galaxy S4 na KitKat a do týdne šel z domu, protože nesnáším, když mě někdo (něco) určuje, jak mám používat svoje zařízení a tolik omezení, co má 4.4 jsem prostě nestrávil. Koupil jsem si Note 3, zakázal aktualizování firmware a jsem se 4.3 absolutně spokojený. Jediný co nefunguje a dost mě to mrzí je Sfere ve fotoaplikaci, vždycky spadne, ale dá se bez toho žít.
Miroslav Balach
U mé GT-N7100 už verze 4.4.2. Jsem spokojen

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze