Samsung Galaxy Nexus White oficiálně, na trhu již za týden

Model Galaxy Nexus se Samsungu nesmírně povedl, jak se ostatně můžete přesvědčit i z naší recenze. První pravidlo marketingu však říká, že se má oslíček třás, jak to jen půjde a Samsung se tak rozhodl potěšit uživatele druhou, stylovější verzí smartphonu s přízviskem White. Jak už jistě tušíte, jedná se o telefon bílé barvy.

Bílá barva stylovým telefonům zatraceně sluší, to už dokázala jak Nokia se svým modelem N9 a Lumia 800, tak Samsung či Apple se svým modelem iPhone 4/4S. Zaoblený design Nexusu navíc k bílé barvě sedí velmi dobře. Z hardwarového hlediska tu vše zůstává při starém. Stále najdete v přístroji velký Super AMOLED displej (úhlopříčka 4,65 palce), dvoujádrový procesor s taktem 1,2 GHz, 1 GB RAM, 5 MPx fotoaparát a operační systém Android Ice Cream Sandwich. Kompletní popis přístroje najdete v naší recenzi.

TIP! Přečtěte si naši recenzi na Samsung Galaxy Nexus.

Kromě nového zbarvení se dočkáme i některých blíže neupřesněných drobných inovací v uživatelském prostředí. Nová verze přístroje se má ve Velké Británii objevit již 13. února letošního roku, takže předpokládáme, že to nebude dlouho trvat ani pro ostatní země.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze