Samsung Galaxy C7 se odhaluje: čekejte až 4GB operační paměť

4

V letošním roce se patrně dočkáme zcela nové řady mobilních telefonů od Samsungu. Nyní se nám totiž poodhaluje model Galaxy C7, který by měl nabídnout procesor Snapdragon 625, 4GB operační paměť nebo 5,5palcový Full HD displej.

Samsung logo

O řadě Galaxy C neslyšíme poprvé, avšak až dnes došlo k úniku jednoho z modelů skrze benchmark AnTuTu. Jedná se o patrně výše postavený Samsung Galaxy C7, který má výbavu stavět na 5,5palcovém Full HD displeji, přičemž se spekuluje o nasazení Super AMOLED panelu. V útrobách budoucí uživatelé jistě ocení výkonný procesor Snapdragon 625 s grafickou akcelerací Adreno 506. Překvapením je velká 4GB operační paměť. Výsledek v benchmarku AnTuTu překonal hranici 60 tisíc bodů. Prostor pro vaše data bude mít 32 GB a bude rozšiřitelný paměťovými kartami.

TIP! 10 nejvýkonnějších telefonů dle AnTuTu, první není Samsung ani Apple

Samsung Galaxy C7

Prostředí si pod palec vezme nejnovější Android 6.0.1 Marshmallow a dočkáme se rovněž čtečky otisků prstů. Hlavní fotoaparát nabídne 16megapixelové rozlišení, čelní kamerka pak přesně poloviční příděl pixelů. V další výbavě bychom mělo nalézt Wi-FI, Bluetooth 4.1, A-GPS a samozřejmě podporu sítí LTE. Předběžná cena ani datum představení není v tuto chvíli známé.

Zdroje: weibo.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
Ondra
Už jsem si říkal, že nějak dlouho nezeštíhlovali portfolium... :)
petříček
v nadpisu odhalování, v textu skoro nic. tak tě pic
Xzeit
Kde je Remarx a Absolon Novák? :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze