Samsung připravuje řadu „C“, unikly dva modely

6

Podle nejnovějších informací připravuje Samsung novou řadu „C“, ta by se výbavou měla řadit nad loňské telefony řady „J“ a nabídnout dostatečný základní výkon. K představení by mělo dojít již koncem března v Indii.

Samsung by měl dle spekulací již za dva dny představit v Indii novou řadu „C“. Prozatím unikly dva modely – C5000, který je dle informací vybaven 5,2palcovým displejem a C7000, o kterém nejsou prozatím bližší zprávy.

TIP: Recenze Samsung Galaxy J5 – Střední třída s dobrou výdrží

zauba

TIP: Samsung Galaxy J5 (2016) uniká na oficiálních snímcích (aktualizováno)

Oba modely se mají svou výbavou řadit nad stávající model Galaxy J5. Prozatím to vypadá, že modely budou určeny především pro čínský a indický trh, čemuž napovídá i předpokládaný datum představení 31. března právě v Indii. Informace unikly z celní databáze Zauba.

Samsung Galaxy J5

Technické parametry Samsung Galaxy J5

Kompletní specifikace
Konstrukce142,1 × 71,8 × 7,9 mm, 146 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejSuper AMOLED, 5" (1 280 × 720 px)
Fotoaparát13 Mpx (4 160 × 3 120), LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm Snapdragon 410 MSM8916, CPU: 4×1,2 GHz, GPU: Adreno 306
PaměťRAM: 1,5 GB, vnitřní paměť: 8 GB, paměťové karty: microSDXC
Datové funkce5G: ?, LTE: 150 / 50 Mb/s, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.1, NFC: ano
Operační systémAndroid 5.1
Akumulátor2 600 mAh, bezdrátové nabíjení: ne
Dostupnost, ?

Zdroje: zauba.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Xwert Is
Xwert Is
Asi pred rokom som čítal že Samsung chce vyrábať menej telefinov. A teraz pripravuje ďalší model ... Ja si ani neviem predstaviť ako sa dá fungovať s TW na lacnom Samsungu ja by som mal isté obavy používať to aj na S7 takže používať to na všetkom nižšom je dosť veľká odvaha si myslím ....
Myčoken
Pokud budou mít "céčka" uživatelsky vyměnitelnou baterii, tak proč ne ...
Tibb
Lacny samsung urcite nie jedine vlajkova lod ale i to radsej siahnem po LG. Celkovo lacne android telefony sa neoplatia a hlavne pre narocnejsiho pouzivatela. Zbytocna investicia a hlavne caste navstevovanie servisu alebo nadavenie na system ze mrzne a ma opozdene reakcie. Vo vacsine pripadov do 200e tel. urcite nie to je samovrazda radsej dolozit a kupit si starsiu vlajkovu lod ale tam zase casto je problem uz s podporou od vyrobcu.
Standa
Mám J5 Duos(2015) a rozhodně nic nezamrzá a TW funguje úplně v pohodě. Na baterii držák. Ta nástavba prošla velkym odlehčení a není v ní žádný zbytečný svinstvo. Mám i S5 mini kde je totožný hardware a tam je toho balastu zbytečně moc. Další si tam nacpal německý T Mobile. A tady je vidět velký rozdíl v plynulosti. A to je většina věcí zakázaných. Myslím, že se dost poučili a řada J a teď C pokud bude u nás nebude vůbec špatná. Já spíš jako problém vidím zbytečnou velikost displeje. Rád bych měl alespoň 1 model J5(2016) mini do 4,5". Samozřejmě Duos a LTE. Ty velikosti dnešních telefonů mi prostě lezou na nervy. Chápu že to někomu vyhovuje ale 1 model v nabídce pro ty co chtějí malý telefon by být měl.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze