Samsung Galaxy Beam na oficiálním promovideu

1

Už začátkem letošního roku jsme mohli zaslechnout o chystané novince s integrovaným projektorem. Nyní se blížíme do fáze, kdy se s novinkou můžeme oficiálně seznámit prostřednictvím prezentačního videa, a nutno dodat, je na co se těšit.

Připravovaná novinka nám nedá spát již více jak půl roku. Těšit se máme opravdu na co. Nejenom že androidí komunikátor s operačním systémem verze 2.1 nabídne vestavěný projektor z dílen Texas Instruments, ale v rukávě má další esa v podobě plné datové výbavy HSDPA, HSUPA a Wi-Fi s protokoly b/g/n. Na přední straně se nachází technicky nejmodernější dotykový displej SUPER AMOLED. Zadní strana je věnována 8 Mpx fotoaparátu s autofocusem a schopností pořizovat videa v HD rozlišení.

Nejsilnější stránkou této novinky budou bez pochyby multimédia, a to ve všech směrech, včetně široké podpory hudebních, video formátů a kodeků jako je avi, xVid, DivX, mp3 a mnohé jiné. Sdílení a podpora různých koncových zařízení je samozřejmostí. O solidní výdrž by se měl postarat akumulátor o kapacitě 1800 mAh.

Zdroj: youtube.com, androidforum.cz