Samsung chystá další kovové telefony ve stylu Galaxy Alpha

13

V polovině srpna představil Samsung svůj tenký, stylový a hlavně kovový model Galaxy Alpha. Jihokorejský výrobce, který je jinak známý tím, že používá plasty i na své vlajkové lodě včetně Galaxy S5, nyní potěšil všechny fanoušky. Galaxy Alpha nezůstane osamocený, ale bude součástí celé rodiny kovových telefonů.

Podle zasvěcených zdrojů plánuje firma tuto řadu představit v následujících týdnech. V první vlně by se mělo jednat o tři modely, které ponesou označení SM-A300, SM-A500 a SM-A700 a budou pokrývat různé cenové hladiny. Nejnižší model SM-A300 nabídne QHD displej (960 × 540 pixelů), zatímco oba vyšší modely přijdou s HD displeji.

Další kovové smartphony budou vycházet z Galaxy Alpha.

TIP: První krásný Samsung: vyzkoušeli jsme kovové Galaxy Alpha

Prostřední SM-A500 již byl objeven v kódu stránek Samsungu. Zde obsažené informace potvrzují, jak HD displej, tak to, že poběží na Androidu 4.4 KitKat. Kompletní specifikace telefonů není známa, ale jejich konstrukce bude vycházet z Galaxy Alpha, takže budou používat kovové prvky.

SM-A500

Podle zdrojů by měly být uvedené někdy v průběhu 3. čtvrtletí. Zde by se přímo nabízel veletrh IFA 2014, který začíná v Berlíně již příští týden. Zde však má být hlavní hvězdou Samsungu nový Galaxy Note 4 a je otázkou, zda bude chtít výrobce tříštit pozornost i na nové kovové telefony.

Redakce mobilenet.cz nebude na veletrhu IFA 2014 a na tiskové konferenci Samsungu chybět a přineseme vám žhavé informace přímo z místa dění, těšit se samozřejmě můžete i na první dojmy.

Zdroje: sammobile.com, androidcommunity.com, slashgear.com

Diskuze ke článku
Marty
Zase az tak zly ten samsung nie je. Telefon je pevny nieco aj vydrzi a hlavne sa da na nom vymenit bateria co je oproti one M8 velka vyhoda ...
Colonel
Uz sa tesim na tie derivaty,cakam kym o tyzden od predstavenia Note 4 predstavy Note Alpha.......Co si myslite,kolko si Samsung necha zaplatit za ten najlacnejsi model? ja myslim ze pod 8000kč to nepojde... :D
Colonel
A inak k tomu nadpisu ze celokovovy,to nie je pravda,ved ma kovovy len rám....alebo zeby sa to potrebuje vyzdvihovat do nebies ze Samsung vynasiel kov?
Marty
No to mas pravdu ale druha baterka pride stale vhod. Bateriu strcim do kapsy ale powerbank s kablom uz velmi nie. Ale ma to aj inu vyhodu telefon sa zasekne tak vyberiem a vlozim bateriu ale co ak sa baterka neda vybrat ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze