Android 6.0 dostane většina vyšších modelů Samsung

53

Samsung již zahájil aktualizaci svých vlajkových lodí z minulého roku, tedy modelů Galaxy S6 a S6 edge. Nyní přicházejí první informace o dalších modelech, které by se Androidu Marshmallow měly dočkat. Dobrou zprávou je, že všechny vyšší modely z minulého roku se postupně nového Androidu dočkají.

Samsung logo

Samsung neplánuje vynechat ani model Alpha, což je zařízení vydané koncem roku 2014. Jeho aktualizace přijde již v červnu tohoto roku a v létě by se měly dočkat i modely A7 a A5 pro letošní rok. Špičkové modely se dočkají aktualizací do konce března, zbytek pak v průběhu jara a začátkem léta.

Zřízení, která obdrží Android 6.0

Ve výčtu nechybí ani Samsung Galaxy Tab S2 8" a Tab 9,7". Dočkat se má i model Galaxy S5 z roku 2014 nebo Galaxy Note 4.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Carda
A Note 3 nedostane už ani 5.1 ale zůstane na tý sprasený 5.0 která je na nic Google ji zničenou dodal a Samsung ji jen dodělal k nepoužitelnosti. Fakt skvělý zlatá 4.4.2 na které zůstávám.
tmaska
A proč prosîm cituji NEBO GALAXY NOTE 4 , to je snad samozdrejmost nebo ne ?
miroslav
Můžu se zeptat jak je na tom samsung s5 neo
kvok
Tak u modelů typu Alpha, kde se hraje na exkluzivní pocit, tak nějak očekávám, že za tu vysokou cenu (resp. nízký poměr cena/výkon) dostanu aspoň nějakou tu chvilku aktualizace. Což bohužel samozřejmé není, viz předražené One mini 2 končící na KitKatu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze