Samsung bude ke Galaxy S III prodávat větší 3000mAh baterii

10

Samsung už u své předešlé vlajkové lodi Galaxy S II představil v příslušenství baterie s větší kapacitou. V případě nové vlajkové lodi si je vědom, že standardní baterie nemusí být dostatečná a řada lidí i přes velmi dobrou výdrž Galaxy S III chce ještě víc. Rozhodl se tak uvést baterii s kapacitou 3000 mAh a upravený zadní kryt.

Samsung Galaxy S III - oficiální fotografie

TIP: Recenze Samsung Galaxy S III – Nekompromisní král

Současná vlajková loď výrobce Galaxy S III disponuje baterií slušné kapacity 2100 mAh a v našem testu jsme zaznamenali nadprůměrnou výdrž zařízení, které vydrží i při náročném používání celý den. Na druhou stranu není problém vybít zařízení během necelého jednoho dne a při energeticky velmi náročných úkonech (Wi-Fi hotspot a podobně) i mnohem dříve. Silnější baterie, která bude mít kapacitu 3000 mAh, tak určitě přijde vhod. Dodávat se bude včetně tlustšího zadního krytu. Samotné zařízení je poměrně tenké, takže i přes tlustší kryt by měla být zachována dobrá ergonomie přístroje. Nová baterie navíc bude obsahovat opět NFC anténu, takže o tuto funkcionalitu nepřijdete.

Samsung Galaxy S III - živé fotografie

Jihokorejský výrobce zatím neoznámil bližší informace týkající se termínu uvedení na trh, dostupnosti ani koncové ceny. Podle našeho názoru by se předpokládaná cena měla pohybovat kolem 1500 Kč s daní. Jak jste spokojeni s výdrží baterie Samsungu Galaxy S III? Hodnotíte ji jakou dobrou nebo naopak špatnou? Napište nám své názory do diskuze pod článkem níže.

Zdroje: androidcentral.com

Diskuze ke článku
Jaroslav
Výdrž je celkem dobrá s originál baterkou ale akorát ten android 4.1.1 ji víc spotřebovává.
Lopez
Je pravda, ze mi vydrzi max 1den...Ale je taky pravda, ze moje S3 dostava hodne do tela. Tim jsem chtel jen rict, ze Samsung bere svou divizi s mobilnimi telefony skutecne vazne a majitele mobilů od Samsungu nemusi mit obavy o budoucnost.
R1S0
"a v našem testu jsme zaznamenali nadprůměrnou výdrž zařízení, které vydrží i při náročném používání celý den."

tak to je ozaj "uspech".pokial s tym nieco neurobia,ostanme radsej pri "dumb"phonoch...
Romualdo
Je velmi přínosné, že Samsung bude prodávat větší baterii s krytem.
Ta cena je trochu mimo, když si vzpomenu, že Galaxy SII měl tuto vymoženost za 500Kč.
Můj názor je ten, že tuto větší baterii měl Samsung prodávat už v létě, a ne až se pomalu očekává Galaxy S IV.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze