Rozhodli jste, druhý #mobileDrink bude v Pardubicích. Přijdete?

6

Chcete poznat redaktory mobilenet.cz, další čtenáře a fanoušky, pohrát si s nejnovějšími telefony a tablety, dozvědět se něco zajímavého nejen od zástupců Vodafone a ještě mít šanci něco vyhrát? mobilenet.cz a Vodafone chystají společný sraz svých fanoušků. Chtěli byste přijít? Napište nám!

Minulý týden jste mohli rozhodnout, ve kterém českém městě se bude konat druhý #mobileDrink. První setkání, které proběhlo koncem minulého roku v Praze, se více než povedlo, a protože se úspěšné akce mají opakovat, chystáme pokračování. Tentokrát vyjedeme z hlavního města za fanoušky do jednoho z českých měst, a vy jste svým hlasováním přesvědčivě zvolili Pardubice.

KDY: ve čtvrtek 29. května od 18:00

KDE: Pardubice (konkrétní místo bude upřesněno přihlášeným)

#mobileDrink

#mobileDrink přijíždí za vámi

A co to je vlastně ten #mobileDrink? Budete mít šanci poznat, kdo stojí za portálem mobilenet.cz i pracovníky odpovídající na vaše zvídavé dotazy na sociálních sítích Vodafone, pohrát si s nejnovějšími telefony a tablety a dozvědět se něco zajímavého. Hlavně si ale budete moci popovídat s dalšími fanoušky mobilních technologií a chybět nebude ani zajímavá soutěž o hodnotné ceny. Vše proběhne v uvolněném neformálním duchu v prostředí příjemné hospůdky, možná ale v rámci soutěže vyběhneme i někam ven. To ale ještě nebudeme prozrazovat...

Takto probíhal poslední #mobileDrink v Praze

Chcete přijít? Napište nám!

Protože je ale kapacita restaurace omezená, zjišťujeme nyní váš předběžný zájem. Pokud byste měli zájem se 29. 5. ve večerních hodinách setkání účastnit, zadejte níže své jméno, příjmení a e-mail. Máte také možnost napsat telefon nebo tablet, který byste si rádi na srazu vyzkoušeli a my se ho pro vás pokusíme získat.

mobilenet.cz logo Vodafone logo

Na základě počtu předběžně přihlášených fanoušků vybereme vhodné prostory, program a spustíme i ostré přihlašování, o kterém budete včas informováni.

Diskuze ke článku
Lukas Morki
Lukas Morki
Kdyby nekdo jel z Prahy dejte vedet :)
Jan Kříž
Jan Kříž
Super, PCE jsou kousek
Jirka
Dorazím, jsem Pardubák
Ostravak
Budete někdy pořádat mobile drink v ostravě?? Přredem díky za odpověd.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze