Rovio vydává Angry Birds Stella POP: v hlavní roli bubliny

Vývojářské studio Rovio se loni vrátilo ke svým Angry Birds a hned po několika měsících nám servíruje další díl s názvem Angry Birds Stella POP. Ten bude samozřejmě z části vycházet z loňského dílu, avšak do hlavní role se dostanou bubliny.

V září loňského roku vydalo Rovio Angry Birds s podtitulem Stella. Tehdy šlo o klasické strefování se do neoblíbených a zákeřných prasat. Včera světlo světa spatřil další díl série Angry Birds s podtitulem Stella POP. Je tedy zřejmé, že návaznost mezi oběma díly bude. Opět se můžete těšit na růžového ptáčka jménem Stella. Zcela nové je však pojetí hry. Nadšení však musíme uklidnit tím, že nové je v rámci Angry Birds. Střílení balónků stejné barvy patří k mobilním hrám již spoustu let. A princip je zde stejný, aktuálně nabitý balónek určité barvy střelit k ostatním a tím je zničit. Hodí se možnost vybrat si například až následující balónek, pokud se hodí více. Nechybí samozřejmě bonusy a také prasata, která jsou schována mezi balónky a vším cílem je je zničit.

Angry Birds Stella POP

Hra Angry Birds Stella POP vyšla pro operační systémy Android a iOS. Při stahování počítejte s velikostí kolem 45 MB. Vydání případné verze pro Windows Phone v tuto chvíli nebylo oznámeno.

Stáhnout Angry Birds Stella POP

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze