První informace o LG G4 mini: Snapdragon 615 a 5palcový HD displej

6

Aktuální vlajková loď od LG, model G4, se patrně brzy dočká své zmenšené varianty. Ta bohužel dostane také o něco horší výbavu. Alespoň to naznačují dostupné informace.

LG tento měsíc představilo svůj nový vlajkový model G4. Poměrně nedávno jsme vám přinesli také informace o údajně chystaném LG G4c, které mělo být zmenšenou variantou. Nyní se však zdá, že název zmenšené varianty bude LG G4 mini a změnila se také předpokládaná výbava. Ve hře je i možnost, že jihokorejský výrobce chystá dvě varianty. LG G4 mini by mělo nabídnout pětipalcový displej s HD rozlišením.

LG G4 mini
K odhalení LG G4 mini přispěl ceník maďarského Vodafonu

Samotná výbava pak bude stavět na 64bitovém procesoru Snapdragon 615 a 2GB operační paměti. To je velice solidní hardware, ačkoliv za vlajkovým modelem zaostává, což je škoda. Poslední informace se zmiňují o 13megapixelovém hlavním fotoaparátu, zřejmě však bez optické stabilizace. K oficiálnímu představení by mělo dojít během června.

Zdroje: tech2.hu, phonearena.com

Diskuze ke článku
Xwert Is
Xwert Is
Mini 5" - paradox v realite :D
Patrik Netexik Halmi
Patrik Netexik Halmi
Škoda, že ne rovnou FullHD by bylo hned hezčí než v dnešní době HD.
trubiroh
preco hned skok na mini HD ??? preco nie pri 5 palci FullHD ?? ved aj to je rozdiel oproti plnemu modelu !! prilis velky skok
tomas
Ked uz 5" je mini tak sa neoplati ani pozerat. Petpalce na trhu su, a je ich asi najviac takze mini...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze