LG G4c se ukazuje: pětipalcový displej a Snapdragon 410

12

Výrobci v posledních letech produkují vedle svých vlajkových lodí také zmenšené varianty, které sdílí alespoň designovou linii. Nic se patrně nebude měnit ani u LG, které chystá model G4c s 5palcovým displejem.

Pokud se podíváme na zmenšené varianty vlajkových lodí, můžeme pochválit pouze japonské Sony, které opravdu vezme všechny funkce i výkonný hardware a umístí jej do menšího těla. Ostatní výbavu osekají na nutné minimum. A to bude bohužel také příklad chystaného LG G4c, které má být zmenšenou variantou nedávno představeného top modelu G4.

LG G4c

O vyloženě malé verzi však řeč být nemůže, protože displej bude disponovat 5palcovou úhlopříčku ve spojení s HD rozlišením. Velký ústupek přichází u procesoru, kde LG nasadilo jen Snapdragon 410, který patří spíše do nižší střední třídy. Navíc jej podpoří pouze 1 GB RAM. O tom, že LG G4c zřejmě zamíří do nižších tříd, svědčí i 8GB interní paměť. Baterie pak disponuje kapacitou 2 540 mAh. Hlavní fotoaparát nabídne 8 megapixelů, ten čelní pak 5 megapixelů. Nasazen pak bude Android 5.0 s nadstavbou LG UX 4.0. Očekávaná cena novinky se má pohybovat pod hranicí 300 € (přibližně 8 200 Kč).

Zdroje: 0815.eu, phonearena.com

Diskuze ke článku
Karel Lang
Karel Lang
Snap 410 a 1GB RAM? Za 8200? To bude prodejní hit. Nebo spíš shit.
Samo
Nema nahodou rovnake parametre lg spirit lte za o dost mensiu cenu?
Wyman
1 GB RAM za 8200 Kč? Nespletlo se LB tak o 2 roky? 8 GB interní paměť? Tady si někdo dělá z lidí prd*l.
Marduch
Čistě marketingový produkt. Fujtajbl.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze