Project ARA nabírá zpoždění, dorazí prý příští rok

4

Projekt modulárního telefonu od Googlu, který je znám pod pracovním názvem Project ARA, je tu s námi takřka dva roky. Poslední dobou se objevovaly informace, které vzbuzovaly obavy. Nyní se zdá, že snad nebude tak zle a vývoj i nadále pokračuje.

Minulý týden jsme vás informovali, že poslední zprávy kolem Projectu ARA vzbuzují obavy. V prvé řadě se velmi snížila komunikace ze strany vývojářů na sociálních sítích a poslední Tweety situaci nijak nevylepšily. Vývojáři se odvolávali na zaneprázdněnost a nakonec jsme se dozvěděli, že se ruší i již ohlášená akce v Portoriku. Nejeden fanoušek možnosti poskládat si vlastní telefon tak nabyl dojmu, že se celý projekt řítí do záhuby.

Světlo naděje však přinesly nejnovější informace, které přišly tento týden. Z nich vyplývá, že Prject ARA i nadále pokračuje, avšak nabírá zpoždění a s finálním kouskem se nesetkáme dříve, než v roce 2016. Za zpoždění mohou především mnohé komplikace, které prodlužují vývoj. Stejně tak je tu dále naděje na to, že se o Projectu ARA bude mluvit a údajně mají být brzy ohlášena místa, kde proběhnou prezentace či konference.

Zdroje: twitter.com, androidpolice.com

Diskuze ke článku
Redmarx
Jeste se zapomnelo rict, ze hlavni naplni prace vyvojaru jen v soucasnosti zpusob jak v tichosti z tohoto nesmyslneho projektu vycouvat a neuriznout si ostudu. ;-)
satai
Docela bych se divil, ze by bylo skutecnym cilem udelat rozkladaci candybar. Co spis neco jako utility belt kombinovany s chytrym oblecenim?
Jan Dedecek
Jan Dedecek
Tak tak, aby z toho nakonec něco bylo :) Řekne se příští rok a v tichosti se ti nechá usnout.
Filip
No to bude zase průser tenhle slavný projekt.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze