Připravovaný Galaxy A8 nabídne také čtečku otisků prstů

3

Kovová řada Galaxy A od Samsungu si své příznivce našla a tak je logické, že Samsung plánuje následovníka. Tím by se měl stát model Galaxy A8 s kódovým označením SM-A800F. Kromě informací, které už víme, se nově dozvídáme také to, že novinka dostane čtečku otisků prstů a mezi prvními trhy, kde se začne prodávat, bude také Evropa.

Minulý měsíc jsme vám poodhalili chystající se Samsung Galaxy A8. Ten by měl nabídnout kromě celokovové konstrukce také 5,7palcový FullHD displej, osmijádrový SoC Qualcomm Snapdragon 615, nebo baterii s kapacitou 3 050 mAh. Skvěle působí také informace o tloušťce, ta by se totiž měla zastavit pod 6 milimetry. To vše už jsou informace, které známe, novinkou je ovšem to, že Galaxy A8 by měl nabídnout také čtečku otisků prstů. Ta bude s největší pravděpodobností fungovat stejně, jako v případě Galaxy S6, již tedy nebude nutné prstem po čtečce přejíždět, ale postačí prst na čtečku přiložit.

Samsung Galaxy A7
Nejvybavenějším modelem řady Galaxy A je Samsung Galaxy A7

Novinkou, která se nepřímo týká také nás je to, že se novinka začne prodávat kromě Asie a Číny také v Evropě. Je tedy velká pravděpodobnost, že se celokovová novinka dostane oficiální cestou i na náš trh.

Zdroje: talkandroid.com, sammobile.com

Diskuze ke článku
button
čtečku otisků prstů a hardwarový home button si mohl Samsung klidně odpustit a naopak použít usb konektor typu C.
Hosz
Pěkný telefon, slušná výbava, ale děsím se ceny, kterou Korejci nejspíš přestřelí.
Viki
Chtěl bych se jen zeptat redakce, budete dělat recenzi na Galaxy A7? Díky za odpověď.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze