Přidejte se k nám: hledáme šikovné vývojáře a grafiky

22

Server mobilenet.cz už znáte. Pravděpodobně znáte i naše sesterské weby tabletnet.cz a nearfield.cz nebo další spřátelené projekty jako FandímeFilmu.cz a BlackBerryCzech.cz. Společnost 24net, která za mobilenet.cz stojí, ale není jen vydavatelstvím. Zabýváme se i mnoha dalšími zajímavými projekty a právě pro ty nejnovější hledáme šikovné posily i z vašich řad.

Pokud jste navštívili konferenci WebExpo, možná jste zaznamenali naše visačky s NFC, které organizátoři načítali pomocí telefonů u vstupů. Pokud máte doma čtyřnohého mazlíčka, možná už běhá s naší chytrou známkou tag4pet. Dost možná se vám na stole nebo v kapse válí vizitka pro 21. století s NFC čipem.

To je jen malý výčet projektů, které jsme v poslední době zrealizovali. Máme za sebou ale i spolupráce například s českým O2 nebo GE Money Bank.

A nyní chystáme další velký a inovativní projekt, pro který potřebujeme rozšířit náš tým o nové a talentované spolupracovníky. Pokud se nebojíte myslet mimo zaběhnuté konvence a máte chuť měnit daný řád věcí, hledáme právě vás.

WebExpo visačka

Konkrétně sháníme posily na následující pozice:

Více informací k jednotlivým pozicím najdete na 24net.cz/jobs. Nebojte se nám ozvat na jobs@24net.cz a pokud se nám váš přiložený strukturovaný životopis a reference budou líbit, určitě se vám ozveme a povíme si více podrobností.

Future Golf Shop Page Five
Diskuze ke článku
Robin
Sháníte vývojáře pro mobilní telefony. Znamená to, že bude Mobilenet aplikace?
Jakub
Bude v tomto roce nábor i do mobilenetu ?
HOST
Jen doufám, že nezapomenete na WP. :))
gior
Sháníte lidi na hpp nebo vč, osvč? Práce je v Praze?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze