Podívejte se, jak vypadá nové iTunes 12 (galerie)

1

Apple již letos ukázal nejen nový systém pro mobilní zařízení, ale také novou verzi OS X Yosemite. Aktualizacemi projdou také aplikace, mezi kterými nemůže chybět rovněž iTunes. Podívejte se, jak vypadá nové iTunes ve verzi 12.

Nový vzhled aplikace iTunes 12 se samozřejmě blíží celému prostředí OS X Yosemite. Základním pilířem je plošší design a průsvitné plochy. Předělána byla navigační lišta s dělením na hudbu, filmy, aplikace a navíc nechybí ani podrobnější obsah pod samostatnou položkou. Praktické je dělení na vaše aplikace pro iPad, iPhone, aktualizace či Store. Apple v iTunes přidává také Rodinné sdílení a to až pro šest účtů, které využívají jednu kreditní kartu.

iTunes verze 12

iTunes se tedy již nového vzhledu dočkalo, avšak na podobnou aktualizaci i nadále čeká samotné iTunes Store. I to by se však mělo letos dočkat s veřejným nasazením hotové verze 12 aplikace iTunes.

Zdroje: 9to5mac.com, appleinsider.com

Diskuze ke článku
king125kg
Na Windows to zase pôjde napiču, pomaly, sekajúc a ťažkopádne a bude to schválne nezoptimalizované, aby poškodili MS. Typická podpásovka zo strany zasraného jablka. Jablkohater forever...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze