Podívejte se, jak umí Cortana spolupracovat s Office

2

Už dlouho se ví, že hlasová asistentka Cortana bude součástí Windows 10. A Microsoft nedávno ukázal, jak bude vypadat nová podoba kancelářského balíku Office určeného právě pro tento operační systém. Jak to spolu souvisí? Cortana bude umět pracovat i s vašimi dokumenty, jak ukazuje video.

Ve Windows Phone Store se objevila aplikace pojmenovaná jako Work Assistant, kterou není prozatím možno aktualizovat. Jak se ale podařilo zjistit, je to prostředník pro spolupráci Cortany a nových dotykových Office.

V tomto videu se můžete podívat, jak vypadá takové vyhledání souboru a jeho odeslání přes email. Předpokládá se, že aplikace bude součástí finální verze Windows 10 pro telefony.

Zdroje: phonearena.com, youtube.com

Diskuze ke článku
KAmil
No to je tedy pěkná cipovina. Kdybych to udělal klikáním, tak jsem asi 5x rychlejší. Navíc stejně musím sahat na display. Dokud to nebude zcela hlasové, tak je to na nic.
gogol
tak jestli umíš rychleji psát než mluvit abys prohledal všechny dokumenty na cloudu/kartě nebo v telefonu, tak to určitě proklikáš rychle... ale jinak ti nevěřím :D .... ale třeba máš jen několik málo souborů, pak souhlas. A samozřejmě to může být plně hlasově ovládané, jenže tohle je starý Samsung, ne Nokia, a ten jeho procesor nezvládá Hey Cortana, čili pasivní naslouchání mikrofonu... Každopádně jim fandím, už je tam mraky apek které umí Cortana ovládat, to je jiné kafe než jen nějaké vyhledávání na netu nebo nastavování budíku a kalendáře. Jen tak dál a bude to skutečně funkční asistentka

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze