Pobavte se s námi: Gorila Mobil má vtipné obchodní podmínky

14

V dnešní době, kdy se o své místo na výsluní pere hned několik desítek virtuálních operátorů je jen velmi těžké působit originálně. O to se však od samého začátku snaží Gorila Mobil. Společnost, která svůj nadhled a drzost promítla i do obchodních podmínek. A pokud je nebudete brát příliš osobně, možná vás i pobaví. Nebo ne?

Nepřehlédněte:

Gorila Mobil logo
Gorila mobil na to jde opět trochu jinak

Gorila mobil, virtuální operátor v sítích O2, odstartoval svoje služby 17. března. Kompletní preview služeb tohoto operátora jsme vám přinesli zde. Už z úvodu bylo jasné, že Gorila Mobil se bude snažit postavit zažitým standardům a působit tak trochu drze, proč také ne, cílová skupina mladých uživatelů to možná i ocení. Zástupci společnosti nešetřili, a tak za mediální kampaně v roce 2014 zaplatí zhruba 16,5 milionu korun. Každá sranda zkrátka něco stojí.

Gorila Mobil a její propagační materiály

„Vtipné“ ale nejsou pouze hlášky, vtipné a srozumitelné se snaží být i obchodní podmínky, ve kterých příliš odborných termínů nenajdete. Ba právě naopak, podmínky jsou psané dost překvapivou formou. Jedním dechem ovšem opět musíme připomenout věkovou skupinu, na kterou Gorila Mobil směřuje. Tak zprvu, obchodní podmínky pod tímto označením na webu operátora určitě nehledejte. Úspěšnější budete pod odkazem „Nutný zlo a ceník“. A už to začíná být „zajímavé“. Nespisovné tvary, rady tak trochu „od podlahy“, vlastně, přesvědčte se sami zde.

Malá „ochutnávka“ na závěr

13. & 15. Pokud porušíš smluvní podmínky nebo včas nedobiješ, můžeme ti přerušit nebo ukončit poskytování služeb a tím i smlouvu. Když blbě zadáš PUK, tak seš jantar a smlouva se ukončí, dřív než řekneš výpravčí. Pokud něčemu z těhle VP nerozumíš, mrkni se do podmínek O2, tam je napsaný v podstatě totéž, ale právníma kecama.

Zdroj: Všeobecný podmínky Gorila Mobil, kapitola 13. a 15. (plné znění)

Pokud něčemu nerozumíte, nebo přece jenom máte raději ty „právnické kecy“, doporučuje vám Gorila Mobil VOP společnosti O2. S přihlédnutím na věkovou skupinu, jak se všeobecné obchodní podmínky líbí vám? Podělte se s námi o vaše názory v naší diskuzi.

Zdroje: gorilamobil.cz, o2.cz

Diskuze ke článku
Vincenzo
Dobrý, pobavilo :D :)
Esterka Demeterová
Trapný, nepobavilo.
A_P_H
Tak proč né? :) pobavilo :D
Tomáš
Alespoň se tem obchodním podmínkám da porozumět rozumi ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze