Po BMW a Volkswagenu vyvíjí aplikaci pro Apple Watch také Mercedes

2

Po automobilkách BMW a Volkswagen se chce s aplikací pro Apple Watch vytasit také další německý výrobce automobilů. Mercedes-Benz se chce zaměřit na propojení navigování skrz Apple Watch a palubní infotainment.

Nedávno jsme vám přinesli článek o automobilce Volkswagen, která byla po BMW druhým výrobcem automobilů, který se rozhodl představit svou aplikace pro Apple Watch. Nyní se na toto pole pouští automobilka třetí a opět německá. Mercedes-Benz se soustředí na propojení Apple Watch, iPhonu a palubního infotainmentu pro co nejpohodlnější navigování.

Mercedes Benz Apple Watch

V praxi to má celé vypadat tak, že si na iPhonu nebo Apple Watch zadáte cíl vaší cesty. Ten se po nastoupení do automobilu spáruje s palubním systémem a po vystoupení vás na místo určení budou navigovat Apple Watch. Příjemným bonusem jsou pak další funkce, které se vám promítají na zápěstí. Za všechny můžeme zmínit například informace o množství paliva nebo ujetých kilometrech.

Auta a mobily: Mercedes-Benz COMAND – videopohled

Aplikace bude kompatibilní s vozy třídy C a třídy S, které jsou vybaveny systémem COMAND Online.

Zdroje: ubergizmo.com

Diskuze ke článku
k8
Celosvětově je jasně nejrozšířenějším mobilním systémem Android, ale pořád se bude do aut cpát podpora těch iSraček. Nechápu.
ZD
Jestli to nebude tím, že výrobci automobilů potřebují aby systém fungoval plynule a bez sekání:-)))))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze