Plánuje HTC na veletrhu IFA představit nový Desire 820?

3

HTC stejně jako ostatní výrobci rádo uveřejňuje kryptické pozvánky na své konference a nejinak je tomu nyní. HTC na sociální sítí uveřejnilo snímek, na kterém je velkým fontem zobrazeno číslo 820 a několik obrázků v pozadí. Mohlo by jít o nový model z řady HTC Desire s označením 820.

HTC na sociální sítí Weibo zveřejnilo nový obrázek, na kterém je velkým fontem zobrazeno číslo 820 a za ním několik obrázků. Weibo je sice čínská sociální síť, ale není vyloučeno, že HTC se rozhodne nový produkt představit již na veletrhu IFA, který je prakticky za rohem a začíná již 3. září. Velké číslo by mohlo napovídat existenci a představení HTC Desire 820.

Desire 820

Spolu s tímto obrázkem po internetu kolují také předpokládané hardwarové specifikace nového Desire 820. Údajně má dostat do vínku například 64bitový osmijádrový čipset od Qualcommu, konkrétně Snapdragon 615, a grafický akcelerátor Adreno 405. Bohužel nemáme žádné bližší informace a v současnosti se dá jenom hádat, co mají obrázky na snímku znamenat.

Zdroje: gforgames.com, gsmarena.com, weibo.com

Diskuze ke článku
ZULX
Můj tip:
Podle obrázků asi bude mít velkou výdrž na baterii, bude rychlý a vodotěsný, asi to bude něco jako mezinárodní verze HTC Butterfly 2 možná s větším displejem :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze