HTC možná nabídne telefon s osmijádrovým 64bitovým procesorem

3

Poté, co Qualcomm oznámil nový Snapdragon 615, který by měl být prvním osmijádrovým 64bitovým mobilním čipsetem, který je založený na architektuře Cortex-A53 a nabídne integrovanou podporu 4G LTE, se objevily spekulace, že poprvé se s ním setkáme v novém HTC Desire. To by mohlo být představeno už na letošním IFA 2014 na začátku září.

Pro pravdivost těchto zvěstí mluví pozvánka na tiskovou konkurenci HTC na IFA 2014, která proběhne už 4. září. Zaujme na ní poznámka „Podívejte se, co bude dalšího pro chytré telefony na HTC IFA snídaní“.

Pozvánka HTC na IFA 2014

Pozvánka by však mohla odkazovat i na HTC A11, jehož specifikace se objevily na počátku srpna na twitterovém účtu ‏@upleaks. Podle nich by měl nabídnout 4,7 "displej s rozlišením 480 × 954 pixelů, čtyřjádrový procesor Snapdragon 410, pětimegapixelový zadní a VGA přední fotoaparát, Android 4.4.2 s Sense 6.0. Podle této specifikace by se mělo jednat o model střední třídy, který nepřináší nic nového. Nadějněji se tak skutečně jeví, že tajemná pozvánka skutečně avizuje použití 64bitových procesorů.

TIP: 64bitový Snapdragon 810 se objevil v AnTuTu: nabídne osm jader

Redakce mobilenet.cz samozřejmě na letošním ročníku IFA 2014 v Berlíně nebude chybět a přineseme vám aktuální informace včetně těch, které se týkají HTC.

Zdroje: news.mydrivers.com, gsmdome.com, twitter.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Jaroslav Hlbocký
Jaroslav Hlbocký
HTC už môže ponúknuť mobil aj s fontánou ale aj tak mu to nepomôže. Stále sa snaží "hrať" na premiového výrobcu mobilov ale trh to neakceptuje. A ich TOP mobily s prémiovou cenou už nemajú "zázračné" predaje. Recept na úspech ktorý "chutil" v minulosti už dnes nie je po chuti... Dnes si premiovú cenu môže dovoliť len Apple (otázka do kedy...) a Samsung (i keď tam trochu pochybujem...). Nik viac...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze