Philips Xenium W8510: 4,7palcový HD displej a výdrž 35 dnů

12

Dnešní chytré telefony nabízejí obří displeje, ohromující výkon a fotoaparáty hravě konkurují levným kompaktům. Jediné, co leží ladem, jsou baterie. Takřka každý lepší stroj vydrží den, v lepším případě dny dva. Nový model ale chystá Philips, který vždy kladl důraz na výdrž.

Philips Xenium W8510 vypadá na první pohled jako zcela obyčejný telefon s Androidem. Navíc i stíhá dnešní trendy a nabízí 4,7palcový displej s rozlišením 1280 x 720 pixelů. Zbylá výbava prozatím není známá, nicméně nás zajímá baterie. Ta nabízí kapacitu 3300 mAh. To je jednoznačně nadprůměrná hodnota, avšak kapacity konkurence se této občas přibližují. I přes tedy jen lehce nadprůměrnou kapacitu Philips Xenium W8510 oslní údajnou výdrží až 35 dní.

Zavzpomínejte: Retro: Philips Savvy – řekni to smajlíkem

Philips Xenium W8510

Pokud byste baterie využili výhradně k telefonování, počítejte s 18 hodinami hovoru v síti 3G. Dech beroucí je také výdrži při prohlížení internetu s připojením na Wi-Fi – 14 hodin. Philipsu se výrazným způsobem podařilo optimalizovat náročnost hardwaru a celý telefon je velmi úsporný. Aby toho nebylo málo, dokáže se Xenium W8510 extrémně rychle nabíjet. Pokud jej při úplném vybití umístíte na nabíječku na 10 minut, získáte 20 hodin v pohotovosti, případě 2 hodiny hovoru. 30 minut na nabíječce již zaručí 57 hodin v pohotovosti či 6 hodin hovoru. Působivé, nemyslíte?

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
René
Hmmm,tak to sem zvědavej,to by byl docela průlom a philips by na této technologii mohl pěkně vydělat.
Jeroyy
Pokud bude výbyva aspoň trochu slušná a přitom to nebude předražené...
IQLOGIC
A keby ešte použili 4" displej, mohla byť spotreba ešte lepšia ... ale tých 35 dní im samozrejme nezožerieme, 3300mAh batéria nedokáže zázraky :)
Filip
Philips z rady xenium mam z ciny. A skutecne jeho vydrz je pres mesic bez nabijeni. Maximalne tusim kolem 40 dni v pohotovosti. Je to ale hloupy telefon. Dual sim. Rozhodne bych tu jejich radu xenium nepodcenoval. Odjakziva maji extra dlouhou vydrz.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze