Philips má Android s 5,3" displejem, konkurenta Galaxy Grand

4

Mobilního výrobce Philips si asi pamatujeme všichni. Své aktuální modely u nás už nicméně neprodává, což je možná škoda. Velmi zajímavě se jeví novinka W8355 s obrovským displejem, Androidem 4.0.4 a podporou dvou SIM karet.

Hlavním tahákem Philipsu W8355 bude bezpochyby obří, 5,3palcový displej. Sráží jej však poměrně nízké rozlišení 960 x 540 pixelů. Už jen tímto parametrem se W8355 stává konkurentem pro Samsung Galaxy Grand, který na pěti palcích operuje s rozlišením 800 x 480 pixelů. Pod kapotou Philipsu běží dvoujádrový procesor s taktem 1 GHz, který se stará o chod operačního systému Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Zamrzí nicméně nízká paměť RAM s pouhými 512 MB.

Philips W8355

Další trumfem je podpora dvou SIM karet, která opět koresponduje s modelem Galaxy Grand v dual SIM verzi. Ve výbavě Philipsu nechybí 5 megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou. Rozměry jsme si nechali na závěr. Činí 147,6 milimetrů na výšku, 79 milimetrů na šířku a příjemných 10,9 milimetrů tloušťky.

Dostupnost Philipsu W8355 je prozatím jistá pouze v Číně a je velmi pravděpodobné, že se tato zajímavá novinka za hranice ani nepodívá. Uvítali byste návrat Philipse na náš trh?

Zdroje: unwiredview.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Velda
Jaký návrat Philipse na náš trh?
Toto je Philips, jakožet telefony Alcatel má na svědomí Alcatel. LOL :-)

Konkrétně Philips značku pro mobilní telefony odkoupilo čínské CECT a Philips už s tím opravdu nemá nic společného. Už roky rokoucí.
Excel 78
A škodovka má snad něco společného s vozidly škoda ? Taky asi pramálo a stejně to nikomu nevadí.
Excel 78
Vždyť tcl odkoupila celou mobilini divizi Alcatelu se vším co se v ní nacházelo,t akže ne jenom právo na značku. Tazmíněná Škoda vyrábí z koncernovych dilu které jsou vyrobené mnohdy mimo čr .

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze