Pebble rozdává milion dolarů vývojářům chytrého příslušenství

Pebble má stále několik dní do konce vybírání peněz na svůj projekt Time, což jsou chytré hodinky s novým barevným e-ink displejem a výrazně inovovaným operačním systémem. Zajímavostí je podpora příslušenství v podobě různých senzorů a dalších. Pebble nyní rozdělí jeden milion dolarů mezi vývojáře.

Společnosti Pebble se na Kickstarteru daří náramně. S více než 19 miliony dolary (cíl byl půl milionu dolarů) má Pebble obrovský prostor pro experimentaci a realizaci zajímavých nápadů. Již v původní zprávě jsme se mohli dozvědět, že hodinky Pebble Time budou podporovat různé příslušenství, které hodinkám dodá specifické funkce. To může znamenat NFC, UV senzor, GPS moduly a další zajímavé přidané funkcionality. Tyto doplňky ale budou vyrábět společnosti 3. strany, které bude nyní Pebble finančně podporovat.

TIP: Hodinky Pebble Time na Kickstarteru: peníze získaly během okamžiku

Pebble Time
Spark Electron

Pebble již nyní vyhradil jeden milion dolarů na podporu vývojářů, hackerů a zaběhnutých značek, které mají zájem pro Pebble Time příslušenství vyrábět a navrhovat. Například Seeed Studio již připravuje modulární chytrý modul, který přidá například NFC nebo GPS funkcionalitu. Spark Electron pak nabízí modul, jenž dá hodinkám telefonní funkcionalitu. Pokud máte nějaký zajímavý nápad a tým, se kterým ho chcete realizovat, stačí kontaktovat Pebble s vaším konceptem a možná podpoří právě váš projekt.

Pebble Time
Xadow náramek od Seeed Studio

Zdroje: kickstarter.com, thenextweb.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze