Oppo potvrzuje prodej své následující ohebné vlajkové lodi v Evropě

Oppo potvrzuje prodej své následující ohebné vlajkové lodi v Evropě
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Po urovnání patentových sporů potvrzuje společnost návrat na evropské trhy
  • Bohužel se sem nedostane Find X7 Ultra, ale až jeho nástupce

Jednu dobu to vypadalo, že se kvůli patentovým sporům bude muset Oppo stáhnout z Německa a možná z celé Evropy, to se však podařilo urovnat, a tak se zde budeme s telefony této značky setkávat i nadále. Na veletrhu MWC v Barceloně se tak ukázaly jak telefony, tak například brýle.

Zástupci společnosti zde podle gsmarena.com potvrdili, že výrobce uvede příští vlajkovou řadu Find ve všech zemích, kde byla společnost Oppo dříve přítomna. Dalším významným oznámením společnosti bylo tříleté partnerství se španělskou skupinou Telefonica, které pomůže návratu Oppa do Evropy.

Bohužel přesná formulace „nadcházející generace řady Find“ znamená, že Find X7 Ultra se do Evropy nedostane. Zájemci si budou muset počkat na řadu Find X8 anebo skládací Find N4. V průběhu roku 2024 by se měly vrátit také telefony Oppo Reno, které evropským zákazníkům nabídnou slušnější možnosti střední až prémiové třídy.

Partnerství se společností Telefonica znamená, že Oppo začne prodávat svá zařízení prostřednictvím operátorů nejméně ve čtyřech zemích. První je samozřejmě Španělsko, ale Telefonica působí také v Německu, Irsku a Velké Británii.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze