OnePlus rozposlalo pozvánky na 20. dubna: představí „první“ OnePlus Two?

10

Okolo čínské společnosti OnePlus je v poslední době opět rušno. Intenzivně se totiž začalo mluvit o dvou telefonech OnePlus Two i smělých plánech společnosti, nyní navíc OnePlus rozeslalo pozvánky na tiskovou konferenci, jež se uskuteční už 20. dubna.

Nedávno jsme vás informovali o tom, že OnePlus tento rok pravděpodobně představí dva telefony, následně také o tom, že hodlá v příštím roce prodat až 10 milionů telefonů. Nyní čínská společnost opět využívá pozornosti a rozeslalo pozvánky na tiskovou konferenci.

OnePlus pozvánky

Ta se koná už 20. dubna, tedy v pondělí. Očekává se, že by na ní OnePlus mohlo představit první telefon pro letošní rok – pravděpodobně vybavenější model, který by mohl nabídnout například 5,5palcový displej nebo osmijádrový Snapdragon 810. Také se mluví o v poslední době moderní čtečce otisků prstů nebo slotu na paměťové karty.

Co myslíte, dočkáme se už v pondělí nového telefonu, nebo OnePlus představí jiný produkt?

Zdroje: twitter.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Míraa
Nekonečná komedie pokračuje. Tentokrát se nesměji firmě ale budoucím majitelům. Je pod mou úroveň, abych se někde dožadoval jakési pozvánky k tomu, abych si něco (cokoliv) koupil. V době, kdy na vás ze všech stran útočí výrobci mobilů a předhánějí se kdo udělá nejtenčí, největší, nejvýkonnější, nejlevnější, nejdražší... mobil, je velice úsměvné, aby se u jednoho z mnoha doufalo v pozvání ke koupi.
Peter
OnePlus je uplne nezaujimava firma plna kecov a problemov.
Xwert Is
Xwert Is
Jasne ze telefón čo iné by asi predstavovali? Som teda zvedavý aký je dosť smiešne že top firmám unikajú produkty a info ešte pred predstavením a o oneplus ani tuk
fcapab
Všichni jste pozváni, už žádné další pozvánky :D dobrý, no... :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze