OnePlus 2 zaujal, výrobce eviduje již milión rezervací

12

Výrobce OnePlus před třemi dny představil druhou generaci svého zabijáka vlajkových lodí a díky skvělé ceně i výbavě je o něj zájem. Již nyní je totiž evidováno přes jeden milión rezervací, a zájem tak rozhodně předčil první generaci.

OnePlus 2

OnePlus 2 opět neměl nouzi o pozornost. Před třemi dny představená novinka se totiž může pyšnit opravdu skvělou výbavou. Vypíchněme například 5,5palcový displej s FullHD rozlišením, procesor Snapdragon 810 se 4 GB RAM nebo až 64 GB úložného prostoru. Samozřejmostí je kvalitní fotoaparát s optickou stabilizací či propracované prostředí založené na Androidu 5.1 Lollipop. K tomu si připočtěme lákavou cenu, která byla v českých korunách vyčíslena na 11 099 Kč, respektive na 9 199 Kč za variantu s menším úložištěm a menší operační pamětí.

TIP! OnePlus 2 představeno: zabiják se vrací na místo činu

OnePlus 2 se bude moci pochlubit třeba také čtečkou otisků prstů

I z tohoto důvodu se zvedla vlna zájmu. Proces prodeje je opět na pozvánky, avšak výrobce slibuje, že jich letos bude rozhodně více. V tuto chvíli, po 72 hodinách, již OnePlus eviduje více než 1 milión rezervací. Pokud by se nakonec na všechny dostalo, tak by se nový model hned v počátku takřka vyrovnal v počtu prodaných kusů svému předchůdci. Toho se totiž prodalo 1,5 miliónů kusů, což uvedl spoluzakladatel společnosti Carl Pei v rozhovoru pro deník The Wall Street Journal.

OnePlus 2

Zdroje: wsj.com, phonearena.com, plus.google.com

Diskuze ke článku
WPlover
to zname, a pak se vetsina kusu bude valet po skladech :)
Joli
Juuu, ono už to umí LTE :D
Vlastimil91 Overclocker
Vlastimil91 Overclocker
No tak hlavně ať mi ho doručí už v tom bambusovém krytu :)
Johny
je jich 1.5 miliardy takze je to jako by se jich unas prodalo 30 :D za tu prvni minutu ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze