Oficiální pouzdra pro Nexus 7 (2013) nově dostupná na Google Play

2

Pokud se vám líbí nová, originální tvrzená pouzdra pro Nexus 7 (2013) pak vězte, že na Google Play jsou již skladem. Jejich cena je ale dost vysoká, téměř 50 dolarů, což je v přepočtu něco přes tisíc korun. Pouzdro je dostupné ve 4 barevných variantách/provedeních. První pouzdra poputují ke svých majitelům již zítra.

Jak jsme již zmínili, pouzdro je k dostání ve 4 různých variantách. Pouzdro zároveň slouží jako stojánek, a to rovnou ve dvou polohách. V první jako stojánek pro prohlížení internetových stránek a psaní, a ve druhé poloze především jako stojánek pro prohlížení filmů a videí. Inspirace Smart Casem od Apple pro iPady je tedy zřejmá.

Cena 50 dolarů, na výběr máte ze čtyř barev. To jsou nová pouzdra pro Nexus 7.

Co se týče barevných variant, můžete si vybrat mezi standardním celočerném provedením, dále šedou s červeným vnitřkem, šedou s modrým vnitřkem a elegantní bílou barvu s červenou podšívkou. Cena je u všech pouzder nastavena stejně, tedy necelých 50 dolarů. Všechny pouzdra navíc disponují látkovou nášivkou ve známých Google/Nexus barvách.

Těšit se můžete i na celočernou barevnou variantu. Elegantní je zejména bílé barevné provedení.

Cena poštovného je závislá na době dodávky. Pokud vám stačí dodání do 5 - 10 dnů, zaplatíte necelé 4 dolary, pokud požadujete rychlejší doručení do 3 - 5 dnů zaplatíte necelých 8 dolarů a pokud žádáte urgentní doručení do druhého dne zaplatíte téměř 12 dolarů. Bohužel a jako obvykle, díky nedostupnosti všech možností Google Play v České republice musíme počkat na jiný distribuční kanál. Jak se pouzdra líbí vám? Zdá se vám jejich cena adekvátní?

Zdroje: androidpolice.com