Odolný Samsung Galaxy Xcover s Androidem: první informace

6

Samsung chce více prorazit na poli mobilních telefonů se zvýšenou odolností. Svědčím o tom řada Xcover, ve které se nachází například model 271. Toto zařízení brzo doplní smartphone rodiny Galaxy se zvýšenou odolností. Nabídne atypickou úhlopříčku displeje s 3,65 palci nebo 3,2 MPx fotoaparát.

Řada Xcover výrobce Samsung se vyznačuje zařízeními, jež snesou hrubší zacházení a nebrání se ani vodním podmínkám či prašnému prostředí. Stávající člen této řady, model 271, postrádá operační systém a poslouží spíše méně náročným uživatelům. Vrcholem této řady pak má být novinka Galaxy Xcover, která se na světlo světa dostává v těchto dnech, i když ji Samsung ještě oficiálně nepředstavil. Tasí zbraně v podobě operačního systému Android verze 2.3 Gingerbread. Zařízení se pyšní certifikací IP 67 a může tak být pod vodní hladinou v hloubce jednoho metru po dobu třiceti minut, aniž by tím utrpěla funkčnost zařízení.

Samsung Galaxy Xcover

Samsung Galaxy Xcover

Přední stranu zaujímá 3,65 palcový dotykový displej s ochranným nepoškrabatelným minerálním sklem. Na zadní straně je 3,2 MPx fotoaparát s LED diodou. Nechybí obstojná konektivita v podobě bezdrátové sítě Wi-Fi, HSPDA a HSPA+ nebo GPS modulu. Novinka by se měla na trh dostat již v říjnu letošního roku a očekávat jej můžou zákazníci určitě nejen na německém trhu. Prodejní cena zatím nebyla určena. Jak se vám novinka líbí? Konečně kvalitní odolný telefon s ucházející výbavou?

Zdroje: samfirmware.com

Diskuze ke článku
martin
Dobrý den a jaké je to atypické rozlišení displeje?
Kopie
Zas další kopie v podání našeho milovaného samsungu, tentokrát xperie active :D
radbik
"Konečně kvalitní odolný telefon s ucházející výbavou?" A co takhle Motorola DEFY. Parametry podobné, ale při při stejné uhlopříčce displeje bude menší, protože DEFY má méně volného místa kolem displeje.

Radek
Se mi zdá , že tady někdo neviděl xperii active ani na obrázku , příště si jí pořádně prohlédni, než napíšeš kravinu. Nebýt poutka, tak zcela podobná modelům galaxy, naopak tento samsung se od dosavadních telefonů výrobce liší.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze