Odolný Samsung Galaxy Xcover 2 s Androidem se v ČR začíná prodávat

27

Počínaje dnešním dnem se na český trh oficiálně dostává odolný Samsung Galaxy Xcover 2 s Androidem 4.1 Jelly Bean a čtyřpalcovým displejem. Na kolik vyjde?

Odolné telefony zažívají po několika letech návrat a to rovnou s otevřenými operačními systémy. Pokud však nechcete vyložený tak ve stylu telefonů CAT, jistě vám postačí běžná odolnost. Kromě jedné odolné Xperie můžete zauvažovat také nad Samsungem Galaxy Xcover 2. Ten potěší všechny, kteří preferují spíše větší displej. Nabídne čtyřpalcový panel s rozlišením 800 x 480 pixelů. Displej je samozřejmě chráněn tvrzeným sklem a celý telefon se pyšní certifikací IP67, která zaručuje odolnost vůči prachu a také můžete telefon na 30 minut potopit až metr pod vodu.

Samsung Galaxy Xcover 2

Výbava se dnes řadí do slušné střední třídy. Dvoujádrový procesor, 1 GB RAM, 5megapixelový fotoaparát umožňující záznam HD videa, 4 GB interní paměť nebo baterie se slušnou kapacitou 1700 mAh. Novinka se dnes začíná prodávat ve dvou barevných provedeních – šedé a černo červené. Níže přinášíme tradiční tabulku s přehledem cen. Telefon však aktuálně není skladem ve všech vypsaných obchodech.

Nepřehlédněte: Samsung Galaxy Xcover 2: druhý odolný chytrák naživo z MWC

Ceny ve vybraných e-shopech

E-shop cena
oficiální obchod Samsung 7 490 Kč
Smarty.cz 7 485 Kč
MobilPohotovost.cz 7 490 Kč
Kasa.cz 7 490 Kč
Czc.cz 7 490 Kč

Samsung Galaxy Xcover 2 už máme také v naší redakci a začínáme jej testovat. Již nyní se tedy můžete ptát na vše, co vás zajímá. Brzy se dočkáte prvních dojmů, které budou následovány videopohledem a samozřejmě klasickou recenzí.

Technické parametry Samsung Galaxy Xcover 2

Kompletní specifikace
Konstrukce130,5 × 67,7 × 12 mm, 148,5 g, konstrukce: klasická, odolnost: ano
DisplejTFT TN, 4" (800 × 480 px)
Fotoaparát5 Mpx (2 592 × 1 944), LED dioda, autofocus, video: 1 280 × 720 px, 30 FPS
ChipsetCPU: 2×1 GHz, GPU: ARM Mali-400 MP
PaměťRAM: 1 GB, vnitřní paměť: 4 GB, paměťové karty: microSDHC
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ne
Operační systémAndroid 4.1
Akumulátor1 700 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnostbřezen 2013, 8 000 Kč
Diskuze ke článku
kazan
Zdravím redakci.Jen Vam chci podekovat za paradní recenze a vyborny přístup ke čtenářům.Odvádíte skvelou práci.Už se těším na recenzi.
juraj
Tiez suhlasim mobilenet je proste najlepsii :-)
Zafik
Jak se drzi pocitove v ruce. Prijdou mi ty rozmery obrovske na to,ze je to jen 4palec. Dale me zajima kolik vystupuji okraje telefonu nad displej. Je to aspon milimetr? Nu a na zaver fotoaparat. Foti aspon jak SGS 1 ? Jinak se take pridam s pochvalou, protoze z mobilmanie se v posledni dobe stal jen reklamni web kde jednou za tyden ve shrnuti uz ani videt nemuzu toho tepleho Lasku.
milosk
jste nejlepsi,protozejste jedini, kteri pred kamerou ukazou tvare u jinych sem je jeste nevidela chtel bych se zeptat jestli se dá sehnat k tomuhle telefonu obal nebo ochanná folie

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze